Y. de Jong

Goed.

Baukje Brattinga

Ik ben nog aan het wachten op mijn bestelling, is al 7 dagen geleden. Ik word niet op de hoogte gehouden van de bezorging, evt vertraging etc.

nee

Verbeterpunten of tips?

beter op de hoogte houden van de bestelling/bezorging

Kees Holleman

Op 7 jan bestelling gedaan . Pas op 9 jan te horen gekregen dat er iets niet op voorraad was. Op 13 jan opnieuw naar leverdatum gevraagd Vandaag 14 jan om 15.00 nog geen antwoord op deze mail... Op 7 jan bestelling gedaan . Pas op 9 jan te horen gekregen dat er iets niet op voorraad was. Op 13 jan opnieuw naar leverdatum gevraagd Vandaag 14 jan om 15.00 nog geen antwoord op deze mail ontvangen.!!

Verbeterpunten of tips?

voorraad info bij producten vermelden. Kan dan besluiten om pas te bestellen als item weer op voorraad is. Vertraagd dan de levering van de overige producten niet

Reactie Naturaplaza:

Dank voor uw reactie. Helaas was een Mattisson product nog niet bij Mattisson op voorraad. dit komt helaas af en toe voor. Met name na de feestdagen was een drukke periode. Volgens ons is de... Dank voor uw reactie. Helaas was een Mattisson product nog niet bij Mattisson op voorraad. dit komt helaas af en toe voor. Met name na de feestdagen was een drukke periode. Volgens ons is de bestelling met enige vertraging goed bij u aangekomen. Wij hopen u in de toekomst nog beter te kunnen bedienen.
Klantenservice Steviahouse

Fam.Altink

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Laura

De stevia poeder bevalt me echt goed! Je hebt heel weinig nodig, je kunt het voor veel dingen gebruiken en de smaak vind ik lekker. Als je teveel gebruikt is het een beetje bitter, dus echt heel... De stevia poeder bevalt me echt goed! Je hebt heel weinig nodig, je kunt het voor veel dingen gebruiken en de smaak vind ik lekker. Als je teveel gebruikt is het een beetje bitter, dus echt heel weinig gebruiken dan is het heerlijk!! Levering was snel en netjes verpakt.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Snelle levering en netjes verpakt. Fijn en goed product.

Verbeterpunten of tips?

Meer informatie op de website over het verschil in de verschillende soorten stevia

Van Aalst

Ze leveren wat er beloofd wordt en communiceren helder.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Het product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Je kon aangeven dat ze je een mailtje moesten sturen als het product weer beschikbaar was. Heb ik gedaan. Keurig een mailtje ontvangen, en... Het product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Je kon aangeven dat ze je een mailtje moesten sturen als het product weer beschikbaar was. Heb ik gedaan. Keurig een mailtje ontvangen, en daarna goed op de hoogte gehouden over wanneer het weer geleverd kon worden.

Verbeterpunten of tips?

Hoewel de communicatie keurig was, vond ik het wel een beetje onpersoonlijk om met "Geachte heer" te worden aangesproken in de aanhef van een e-mail terwijl ik toch echt een mevrouw ben, en er... Hoewel de communicatie keurig was, vond ik het wel een beetje onpersoonlijk om met "Geachte heer" te worden aangesproken in de aanhef van een e-mail terwijl ik toch echt een mevrouw ben, en er duidelijk Yvonne in het bestelformulier is ingevuld.
Het zou iets zorgvuldiger/persoonlijker overkomen om op dat soort details te letten. (desnoods "Geachte heer/mevrouw")

r.klaren

Uitstekend!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

supersnelle reactie op bestelling en heel snelle levering

Angelique Martens

Goede service van bestelling na aflevering. Er waren per abuis verkeerde producten bezorgd, maar dit is met tevredenheid opgelost.

vriendelijke klantenservice

nvt

R.Mhamdi

Duidelijke omschrijving van de producten en, kwalitatief goed.
Snelle levering, kortom Top!

Robin

Uitstekend

De snelle levering!

Verbeterpunten of tips?

Proefpakketten van andere soorten zoetstoffen in kleinere / goedkopere eenheden. Ik zou graag de geconcentreerde Stevia willen proberen maar dat risico durf ik niet te lopen ivm hoge prijs...