N. Beekman

Bestel al een paar jaar hier de zoetjes

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Goede en snelle bezorging.

nvt

Ester Schipper

Hele mooie zoutlamp gekocht. Werd volgende dag al geleverd. Heel goed verpakt, aangezien het erg breekbaar was. Staat heel mooi op mijn kastje, en deze zout schaal is eens wat anders dan de... Hele mooie zoutlamp gekocht. Werd volgende dag al geleverd. Heel goed verpakt, aangezien het erg breekbaar was. Staat heel mooi op mijn kastje, en deze zout schaal is eens wat anders dan de "normale" zoutlampen. Blij mee, zal zeker weer bestellen.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Volgende dag al in huis, en zeer goed verpakt.

Niet

Wendy Groenendijk

Goed, korting werd niet berekend bij afrekenen maar na mailcontact wel bereid dit alsnog te crediteren. Mooie en eerlijke producten

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Mooie producten, snel antwoord op vragen per mail

Verbeterpunten of tips?

Alleen de berekening van de korting op meerdere artikelen had ik problemen mee, verder een fijne ervaring

Philip V

Zéér zéér tevreden

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Ik vindt geen zwakke punten momenteel

Verbeterpunten of tips?

Niet veranderen als het goed is

Eveline Van Haaften

Zeer goed! Al jaren goede kwaliteit producten. Vorig jaar 1 van de 4 zakjes verkeerde sterkte stevia geleverd, kwam ik pas bij het openen van de vierde achter. Contact opgenomen, na een paar... Zeer goed! Al jaren goede kwaliteit producten. Vorig jaar 1 van de 4 zakjes verkeerde sterkte stevia geleverd, kwam ik pas bij het openen van de vierde achter. Contact opgenomen, na een paar vriendelijke mailtjes op en neer een nieuw zakje mogen ontvangen.

Kwaliteit en service.

Geen.

jolanda

Product komt overeen met beschrijving

snel verzonden

Verbeterpunten of tips?

er zit geen doserings advies bij: groot minpunt

M Hulst

Het was prima

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Duidelijke en eerlijke onopgesmukte info en snelle service

Nog niet hoor

Pascale

(Bewerkt)

Beste mensen van Naturaplaza ,

Ik mocht vandaag reeds mijn bestelling in ontvangst nemen en ben daar zeer blij mee !?
Zeer vlot geleverd dus en in mooie staat ontvangen ?
Beste mensen van Naturaplaza ,

Zeer vlot geleverd dus en in mooie staat ontvangen ?
Als het goed is , mag het ook gezegd worden !
Ik hoop dat , ondanks onze ietwat moeilijke start , we in de toekomst goed met mekaar zullen blijven samen werken .

Nogmaals bedankt voor de vlotte rechtzetting en vele vriendelijke groetjes ! ???

alles ok

Paul de Vries

Goed product. Goed verpakt. Bestel- en leverproces duidelijk. Duidelijke berichten.

Goed product.

Geen.

Giselle Reynoso

Ik vind dat ik teveel emails krijg. Voor de rest prima product.

Eenmalig bestelling

Minder emails aub

Reactie Naturaplaza:

Beste Giselle,
Dank voor het insturen van je review. Hier (weer) een email met een reactie van ons.
Zou je je opmerking over te veel emails voor ons willen specificeren?
Ons systeem...
Beste Giselle,
Zou je je opmerking over te veel emails voor ons willen specificeren?
Ons systeem stuurt inderdaad verschillende emails op verschillende momenten in het hele traject van bestelling tot levering, maar ook daarbuiten.
Als je ons kunt vertellen welke emails te veel worden verstuurd, dan kunnen we daar wellicht het systeem iets op aanpassen.
We zien uit naar je reactie
(die je ook rechtstreeks naar ons op support@naturaplaza.nl mag sturen).
Tijs
Team Naturaplaza