Fred Offenberg

Duidelijke informatie.

Marta Bettencourt

Snel... Goed prijs

Hans van Buuren

Levering ging zeer correct, over het product kan ik nog niets zeggen, ik kocht 1kg en gebruik 3 gram/dag, het zal dus even duren voordat ik een oordeel heb.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Afgezien van de snelheid van levering heb ik geen enkel realistisch idee.

?

JIMMY HUTCHINSON

Altijd goed

Snel

rj groenen

Product is geweldig maar de flacon is elke keer bij de dop dichtgeplakt en deze keer was de hele flacon inclusief verpakking kletsnat van de agave siroop

Heerlijke producten

Verbeterpunten of tips?

Veel beter letten op de verpakkingen, dop sluit slecht en /of de productverpakking is lek.

Reactie Naturaplaza:

Beste R.J. Groenen,
Beste R.J. Groenen,
Bedankt voor uw review. We waarderen het als klanten de tijd nemen om een review achter te laten. Helaas geef je aan niet tevreden te zijn over de staat van de verpakking bij aankomst.
Het komt wel eens voor dat er wat grof met het pakket wordt omgegaan bij een sorteercentrum als de pakketten bij ons zijn opgehaald. Dit kan dan ten koste gaan van de verpakking.
We hebben vervolgens contact met u opgenomen en we zijn gezamenlijk tot een goede oplossing gekomen voor deze levering.
Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en staan wij open u waar mogelijk te helpen!
Team Naturaplaza

Gerda

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Heldere website en snelle levering

Dick Duijnhouwer

Snelle verzending en goed verpakt. Helaas verzonden met DHL en dat is erg jammer

Mooi “vers” product

Verbeterpunten of tips?

Andere koeriersdienst inschakelen… is bijna een no go voor eem volgende bestelling

Therese Haan

Zeer teveren , goed verpakt , super kwaliteit

super kwaliteit

Niels Lousberg

Prima.

Ruim biologische keuze.

Verbeterpunten of tips?

Nog meer uitbreiden naar biologische noten en zuidvruchten e.d. mèt concurrerende prijzen.

Ton Jongenelis

netjes verpakt snel geleverd en geen moeilijk account aanmaken

zie boven

niets houden zo