Sumeyye Kandemir

Prima levering en goede producten

Goede kwaliteit

Dhr Dirk-Jan Konings

Mooi product, netjes ingepakt

Verbeterpunten of tips?

Jammer dat de winkel wat ver weg is voor mij

Mevr Náthalie

Producten worden zorgvuldig verpakt en snel geleverd. De prijzen zijn redelijk goedkoop in vergelijking tot andere webwinkels en je krijg precies wat er op de afbeelding op de site staat.... Producten worden zorgvuldig verpakt en snel geleverd. De prijzen zijn redelijk goedkoop in vergelijking tot andere webwinkels en je krijg precies wat er op de afbeelding op de site staat. Klantenservice is uitstekend en ik heb hier prettige ervaring mee. Ik miste een onderdeel van mijn bestellen en dit hebben ze zonder vragen en zonder extra kosten gewoon na gestuurd. Ik ben dik tevreden over mijn aankoop.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Snelle levering, goede kwaliteit van producten, uitstekende klantenservice.

Geen.

Harry Linde

(Bewerkt)

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Geen idee. Heldere website en dat ze goedkoper dan elders vloeibare Stevia verkopen.

Verbeterpunten of tips?

Hopelijk volgende keer zoals besteld 1 literfles ipv 10 flesjes van 100 cl.

Wim

Heel goede ervaring

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

duidelijk aangegeven wat mijn interresses zijn

niet

Carolien van Lunenburg

Ik twijfelde eraan of de kaneel die ik ontving wel ceylon kaneel was. Dit omdat de kleur en smaak erg afweek van de kaneel zoals ik het gewend was.
Echter na gebeld te hebben kreeg ik eerst een...
Echter na gebeld te hebben kreeg ik eerst een sample met een ander batch nummer. Dit voldeed wel aan mijn verwachting.
Vervolgens werd mij een nieuwe kilo verpakking toegezonden met ceylon kaneel. En deze voldoet ook aan mijn verwachting

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Ze gaan serieus in op mijn klacht en verhelpen het adequaat.

Verbeterpunten of tips?

Misschien is het mogelijk om bijvoorbeeld de kilo zakken ceylon kaneel via een steekproef na te kijken of het inderdaad ceylon kaneel is

Janneke Leenman

Mooi product

Lieve Van der Vieren

Heel erg veel keuze! Naar waarheid beschreven en snelle levering

Keuze en snelle levering

Anna Dekker

Prima.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

De mogelijkheid om via whatsapp contact op te nemen.

Verbeterpunten of tips?

Ik vind het retourformulier niet helemaal duidelijk. Er staat vnl in over als iets niet in orde is. Maar soms is het product wél in orde maar wil je alsnog retourneren. Het werd mij niet meteen... Ik vind het retourformulier niet helemaal duidelijk. Er staat vnl in over als iets niet in orde is. Maar soms is het product wél in orde maar wil je alsnog retourneren. Het werd mij niet meteen duidelijk of je dan eerst moet aanmelden voor een retourlabel.

Ria van Meurs

Duidelijke beschrijving van het artikel en snel ontvangen.

Snelle bediening

Weet ik iet