Mijn eerste ervaring met Natureko is gelijk goed. Het aanmaken van een account ging gemakkelijk, het bestellen ook. De levering probleemloos en op tijd en de kwaliteit van de geleverde goederen...Mijn eerste ervaring met Natureko is gelijk goed. Het aanmaken van een account ging gemakkelijk, het bestellen ook. De levering probleemloos en op tijd en de kwaliteit van de geleverde goederen prima! Direct ontving ik per mail de factuur én de eerste nieuwsbrief. Supersnel heb ik nu al het gevoel dat ik een gewaardeerde klant ben. Daar kunnen de andere groothandels nog een puntje aan zuigen. Ik blijf klant.
Debbie
Bestellen verliep snel, soepel en makkelijk. Levering was op tijd. Bij de producten waren 5 vd 325 cupjes beschadigd. Gelukkig had ik er 320 nodig, dus geen nood. Komt waarschijnlijk door...Bestellen verliep snel, soepel en makkelijk. Levering was op tijd. Bij de producten waren 5 vd 325 cupjes beschadigd. Gelukkig had ik er 320 nodig, dus geen nood. Komt waarschijnlijk door afhandeling van de bezorger.
Bloem
Prima service en snelle verzending.
Kinsey
Ziet er goed uit
Monique
Ik had mijn bestelling zeer kort termijn nodig. En dat is gelukt. Fijne kwaliteit amusebakjes met deksel
Amanda
Great products, good customer service, always fast delivery
Bas
Ik zocht op korte termijn een oplossing voor een afwasprobleem en vond die bij Natureko
Sofie
Fout leveringsadres maar uiteindelijk toch vrij snel opgelost
Guido
Op de website alles goed te vinden, de levering was ook netjes en op tijd. en de geleverde bakjes voldoen uitstekend.
A
Bestellen ging gemakkelijk; product voldoet aan verwachtingen. Het papier is echter witter dan ik had verwacht. ik gebruik bij voorkeur dichtbij gerecycled papier, maar dit is hopelijk een...Bestellen ging gemakkelijk; product voldoet aan verwachtingen. Het papier is echter witter dan ik had verwacht. ik gebruik bij voorkeur dichtbij gerecycled papier, maar dit is hopelijk een goed alternatief. Wat me tegen staat is dat het helemaal uit India komt.