Ik ben erg tevreden met de bekers. Mooie afwerking met zwarte deksels en prima kwaliteit. De bedrukking is bijzonder professioneel en in een handige online tool volledig realistisch klaar te maken...Ik ben erg tevreden met de bekers. Mooie afwerking met zwarte deksels en prima kwaliteit. De bedrukking is bijzonder professioneel en in een handige online tool volledig realistisch klaar te maken en te checken.
Rosanne
Overzichtelijk en altijd de volgende dag geleverd.
Perier
Klantenservice is goed bereikbaar en zeer vriendelijk. Onze order probleemloos en op tijd ontvangen. Producten van goede kwaliteit.
Laurien
Altijd een snelle en vlotte levering. Zelfs wanneer er iets verkeerd is geleverd, wordt dit super snel weer geregeld en opgehaald voor retour.
Anja
Keurig gekregen wat ik besteld had. netjes verpakt en mooi materiaal!
Niets op aan te merken! Bedankt.
Rezie
De bestelling is snel en professioneel afgehandeld en geleverd
Maarten
Fijn ook dat het levermoment duidelijk is
Dennis
Makkelijk bestel en op tijd geleverd.
Jelle
Prettig om met serviesgoed te werken dat composteerbaar is. Geen plastic afvalzakken meer. Materiaal (palmbladen) voelt goed aan.
anita
Ik wacht nog op antwoord van mijn mail. product niet geleverd. kan een foutje zijn