Erna

Fijne borden drievaks, mooie bekers vallen wel snel om

Simone

Smorgens besteld, volgende dag smorgens thuis.
Ik ga weer bestellen.

Mirian

Sinds ik ben begonnen met koken en maken van voedsel. Ben ik via google uitgekomen bij Natureko. Eerste bestelling geplaatst en ontving het snel. En goed verpakt zonder schade. Ik bestel hier altijd.

Martine

Al langere tijd op zoek naar producten die dat nare plastic kunnen vervangen.

Gelukt. En blij.

Anneke

Snel geleverd, goed verpakt.
een product was te klein. retourgestuurd.
verpakking iets beschadigd, toch vergoed gekregen.
prima service.

Ryan

Wij bestellen al 2 jaar bij Natureko, zijn super tevreden met de kwaliteit van de producten. Er is genoeg variatie voor verschillende gerechten en voedingsproducten. En de service is ook prima in... Wij bestellen al 2 jaar bij Natureko, zijn super tevreden met de kwaliteit van de producten. Er is genoeg variatie voor verschillende gerechten en voedingsproducten. En de service is ook prima in orde.

Ludo

Zeer snelle en correcte levering, prima producten.

Ruud

Bestelling gedaan, maar niet ontvangen. Geen reactie gehad dat het artikel wellicht niet voorradig was. Geld werd wel netjes snel terug gestort. Maar even een berichtje had wel fijn geweest. Zeker... Bestelling gedaan, maar niet ontvangen. Geen reactie gehad dat het artikel wellicht niet voorradig was. Geld werd wel netjes snel terug gestort. Maar even een berichtje had wel fijn geweest. Zeker naar eerdere positieve bestellingen bij dit bedrijf vond ik dat jammer.

Loes

We bestellen voor onze ijssalon alle verpakkingen bij Natureko en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering. Bij een fout in de bestelling die ikzelf had gemaakt (foute maat... We bestellen voor onze ijssalon alle verpakkingen bij Natureko en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering. Bij een fout in de bestelling die ikzelf had gemaakt (foute maat servethouders) kreeg ik de goede maat zelfs gratis nagestuurd. Opvallend goede service dus. Ikzelf vind het ook prettig dat Natureko alleen milieuvriendelijke producten aanbiedt en niet zoals veel andere websites ook nog plastic verpakkingen heeft.

Elles

Duidelijke website, goede prijs, goede omschrijving van de producten, snelle levering