Z.

Kwaliteit van product is goed, ik ben tevreden.

Bezorgkosten vind ik wel erg duur.

Karin

Snelle goede service!!

A

Bestelling nog niet binnen gekregen , ook geen track and trace 6-6-2022

Slijterij- Wijnhandel Herkert
Zuiderzeestraatweg 134
8096 CD Oldebroek

Gerard

Erg ffijne webshop en de artikelen zijn snel geleverd

Sabine

Omdat ik snel houten vorkjes nodig had, deze bij Natureko besteld. Volgende dag mijn pakket in huis, echter waren er mesjes geleverd ipv vorkjes. Het kan natuurlijk gebeuren dat er fouten gemaakt... Omdat ik snel houten vorkjes nodig had, deze bij Natureko besteld. Volgende dag mijn pakket in huis, echter waren er mesjes geleverd ipv vorkjes. Het kan natuurlijk gebeuren dat er fouten gemaakt worden bij het inpakken, vervelend voor mij maar niet onoverkomelijk. Omdat Natureko in het weekend gesloten is, ben ik naar de Makro gereden om daar (duurdere) vorkjes te kopen.

Oplossing Natureko: eerst de mesjes terugsturen, dan het geld van de vorkjes terug. Klinkt simpel, ware het niet dat ik geen printer heb voor het retourlabel en formulier, nu uiteindelijk duurdere vorkjes heb moeten halen bij de Makro, voor het gemak van thuisbezorgen wilde gaan en uiteindelijk 2x alsnog zelf op pad moest: 1x naar de Makro en 1x naar een PostNL pakketpunt.

Nogmaals, fouten kunnen gemaakt worden en dat vind ik niet erg. Echter, is het nu echt nodig om je klant al bovenstaande handelingen te laten uitvoeren om een set houten mesjes terug te krijgen met een verkoopwaarde van in totaal zo'n 15 euro? Mijn geld (een vergelijkbaar bedrag) krijg ik pas terug wanneer IK als klant de door Natureko gemaakte fout opgelost heb. Dit vind ik verre van klantvriendelijk.

Robbert

Redelijk snel geregeld

Bert

Vlotte afhandeling van de bestelling

N

Ik heb de kommetjes nog niet gebruikt, het feestje is binnenkort! Het lijkt me wel dat ze voldoen aan mijn verwachtingen. In ieder geval zien ze er goed uit!

Kon.Harmonieorkest

Mooi materiaal en milieu vriendelijk