Heel fijn dat samples aangevraagd kunnen worden. In alle rust thuis bekijken welke soort en formaat past.
Adri
Duidelijke website, snel en correct geleverd
Hermine
Voor workshops ed bestel ik het liefst natuurvriendelijk servies. Scheelt mij een hoop afwas, is dus niet zo milieubelastend en het staat ook nog eens leuk (ik ga meestal voor de borden van...Voor workshops ed bestel ik het liefst natuurvriendelijk servies. Scheelt mij een hoop afwas, is dus niet zo milieubelastend en het staat ook nog eens leuk (ik ga meestal voor de borden van bananenblad, ivm de looks). Krijg er ook altijd leuke reacties op!
Eva
Producten hebben een natuurlijke look & feel.
Sonja
Wij hadden voor een feestje verschillende producten van palmblad besteld. Dat was perfect voor soep, salades en sausjes. Het ruikt niet, is hittebestendig, kortom super!
Henriette
Als boven
Marleen
Goede kwaliteit en uiteraard milieuvriendelijk
Zwaantje
Snelle levering en goede kwalitatieve producten
Rob
Saladebakjes en deksels besteld die prima van kwaliteit zijn en prima geleverd. Later nog per email een vraag gesteld die oprecht werd beantwoord. Ik ga nu nog een bakje in de compostbak leggen om...Saladebakjes en deksels besteld die prima van kwaliteit zijn en prima geleverd. Later nog per email een vraag gesteld die oprecht werd beantwoord. Ik ga nu nog een bakje in de compostbak leggen om de afbreekbaarheid te proberen :)