S.I

Kwaliteit producten en snelle levering. Helaas is tegenwoordig veel niet op voorraad. Daarbij goed opletten dat er de juiste deksels bij bakjes gekocht wordt. Veel producten zijn qua inhoud... Kwaliteit producten en snelle levering. Helaas is tegenwoordig veel niet op voorraad. Daarbij goed opletten dat er de juiste deksels bij bakjes gekocht wordt. Veel producten zijn qua inhoud hetzelfde maar passen vervolgens niet op elkaar.

John

Uitgebreid assortiment en perfect geholpen

L

Supersnelle verzending en veel keus

Annemarie

Ik bestel regelmatig duurzame disposables voor mijn afhaalmaaltijden.
Ik bestel regelmatig duurzame disposables voor mijn afhaalmaaltijden.
De produkten hebben ene prima prijs-kwaliteit verhouding.en er wordt snel geleverd. Waar ik alleen soms mee worstel is de juiste deksels bij de goede bakjes bestellen. als ieder bakje nu een duidelijke naam had en het daarbij behorende dekseltje ook 9 bakje a-deksel a bijv.) dan was er geen vergissing mogelijk. Nu moet ik steeds heel goed kijken of de maten overeenkomen en daardoor zit ik nu met veel deksel die net niet op een bakje passen en vice versa.

J2-Lean

Vriendelijk personeel, klaar voor hulp bij vragen. Niets lijkt te veel! Wat de producten betreffen: goede prijs/kwaliteitverhouding

Tamara

Alle producten die ik tot nu toe nog besteld heb, zijn goed. Bakjes, servetjes, bestek, etc. Fijn dat er ook verschillende opties worden aangeboden. Snelle bezorging. Je kunt zelf de datum aangeven... Alle producten die ik tot nu toe nog besteld heb, zijn goed. Bakjes, servetjes, bestek, etc. Fijn dat er ook verschillende opties worden aangeboden. Snelle bezorging. Je kunt zelf de datum aangeven en het komt ook echt die dag. Dus al met al gewoon top.

Susan

Dit was precies wat ik zocht. Heel fijn dat er afbreekbare producten zijn.

Maxime

Goede kwaliteit voor een goede prijs, vriendelijke en behulpzame klantenservice, snelle bezorging. Blij met het uitgebreide assortiment composteerbare verpakkingen.

Sonja

Ik vind wel besteding bedrag hoog 250€ dat je gratis verzenden hebt!!!

Anita

De bekers voldoen aan de verwachting