Op zoek naar bakjes om monchoutaartjes in te maken en ui te delen aan familie en vrienden i.p.v. verjaardagsbezoek ontvangen in deze corona-tijd. Wou geen plastic gebruiken en dan zijn de biologisch...Op zoek naar bakjes om monchoutaartjes in te maken en ui te delen aan familie en vrienden i.p.v. verjaardagsbezoek ontvangen in deze corona-tijd. Wou geen plastic gebruiken en dan zijn de biologisch afbreekbare bakjes van Natureko echt aan te bevelen! Keuze genoeg...
Kim
Alles netjes verpakt, altijd de juiste bestelling en super snel aan huis geleverd!
inez
Mooie spullen en snelle service :)
Richard
Ik zou hier zeker weer bestellen
Rene
Jammer dat sommige boxen waren beschadigd.
Marije
Goede materialen
anke
Mooie producten en snelle verzending!
Robbie
Ik heb een sample pakket besteld en dit werd snel geleverd, goede keuze kunnen maken en ik bestel binnenkort weer
Anita
Ik kreeg de bio zakken ergens anders niet, te lange levertijd. Daarom op Google gezocht en kwamen jullie ergens bovenaan te staan. Levering was snel en prijs kwaliteit verhouding goed.