Goede opvolging en de producten zijn van hoede kwaliteit
Angela
Fijn dat ik als particulier hamburgerdoosjes kon bestellen voor een fijne prijs. Zo kan ons zoontje zijn donuts op een fijne manier uitdelen tijdens zijn drive-by verjaardag. Fijne en duidelijke...Fijn dat ik als particulier hamburgerdoosjes kon bestellen voor een fijne prijs. Zo kan ons zoontje zijn donuts op een fijne manier uitdelen tijdens zijn drive-by verjaardag. Fijne en duidelijke website, snelle verzending en je werd goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Annemarie
Ik maak sinds de lockdown afhaalmaaltijden en was getipt door een collega. De keus is veel groter dan bij de groothandel, de producten zijn goed en de levering was snel
Peter
Op de overzichtelijke site vlot bestelling geplaatst. Op tijd en netjes de levering ontvangen.
Huub
Nogmaals, Goed en snel geleverd.
mai
They're quick to respond.
Peggy
Jammer dat de ingegeven (latere) leverdatum bij mijn laatste bestelling over het hoofd...Fijne website waarop gemakkelijk een bestelling gedaan kan worden. Mooi en uitgebreid assortiment.
Jammer dat de ingegeven (latere) leverdatum bij mijn laatste bestelling over het hoofd is gezien. Hierdoor werd het grote en zware pakket ivm onze bedrijfssluiting afgeleverd bij een PostNL ophaalpunt 3 km verderop en moest ik deze alsnog ophalen. De producten zijn niet erg netjes cq handig verpakt, dat is m.i. wel een puntje van aandacht.
Simonette
Dit was mijn tweede ervaring met Natureko. De telefonische hulp die men verstrekt is perfect, men denkt echt mee en men zoekt mee naar een oplossing. En daarnaast waren ze superflexibel qua...Dit was mijn tweede ervaring met Natureko. De telefonische hulp die men verstrekt is perfect, men denkt echt mee en men zoekt mee naar een oplossing. En daarnaast waren ze superflexibel qua versturen. Ietsje na deadline de bestelling gedaan en toch nog verstuurd. Dat kan vast niet elke keer maar was nu heel fijn! Dit is een bedrijf waar je zaken mee wilt doen!
Shirley
Ik heb super ervaring met Natureko! Goede spullen en service!