Sanne

Ik heb voor het eerst bij jullie besteld en bestelde daarom niet een grote hoeveelheid. Het ging om 2 maten bakjes en dekseltjes. Echter heb ik de fout gemaakt 1x een set dekseltjes te bestellen... Ik heb voor het eerst bij jullie besteld en bestelde daarom niet een grote hoeveelheid. Het ging om 2 maten bakjes en dekseltjes. Echter heb ik de fout gemaakt 1x een set dekseltjes te bestellen terwijl ik 2 sets bakjes heb. Het zou makkelijker zijn als je dit in 1x kunt bestellen of als optie bij de bakjes ook de dekseltjes toe kunt voegen. De verzendkosten vind ik erg duur. Het is nu niet zo lekker nabestellen om de dekseltjes alsnog te krijgen. Dan worden het wel heel dure dekseltjes.

Henk

Op de site kreeg ik van de foto's geen goede indruk van de werkelijke grootte van de bekers. Maar dat kan ook aan mij liggen.

Joos

Had mijn bestelling in 2 werkdagen ontvangen. Artikel voldeed aan mijn verwachting. Als particulier vallen de verzendkosten tegen ten opzichte van de bestelling!

Christa

Fijn geholpen aan de telefoon.
Ik vroeg of er in de soepbeker 500ml kan en dan kan volgens de medewerkster.
Fijn geholpen aan de telefoon.
Ik vroeg of er in de soepbeker 500ml kan en dan kan volgens de medewerkster.
Dat klopt, maar dan kan de deksel er niet meer normaal op.Dat vind ik wel erg jammer.
Maar voor de rest: goede service, snelle afhandeling, goede producten.

Robert

Overzichtelijke website, goede omschrijving producten. Vlotte levering in deugdelijke verpakking.

Gideon

Snelle levering, daar ben ik blij om

Fayanne

Ik heb sushi tray bakjes besteld en ik bond dat best een paar gedeeltelijk gebroken waren. Ik vind dat plastic materiaal niet stevig genoeg. Andere producten die ik had besteld waren wel ok.

Rob

Uitstekende site en dito service levering binnen een dag prima!!!

Sopacua

Prijs en kwaliteit is goed ik ben tevreden