snelle levering en correcte uitleg aan de telefoon.
Jo
Onze ervaring is top en als je een probleem hebt dan lossen ze dat netjes op!
Marian
De levering was prima op tijd. Helaas door de huidige omstandigheden ging het feestje waarvoor ik de producten besteld heb niet door. Dus nog geen relevante ervaring ermee. Maar het ziet...De levering was prima op tijd. Helaas door de huidige omstandigheden ging het feestje waarvoor ik de producten besteld heb niet door. Dus nog geen relevante ervaring ermee. Maar het ziet er in ieder geval mooi uit. De borden zijn dikker dan verwacht, stevig wel dus.
Susanne
Ik moest voor een feestje van die Wok to go bakjes hebben. Ze werden snel geleverd en het materiaal heeft goede kwaliteit.
Patricia
Een prettig bedrijf om te bestellen, een goede prijs en snel geleverd.
Manja
Mooie en verantwoorde producten, snelle service
Mahesh.B
Mijn bestelling kon ik zonder problemen de volgende dag ophalen. Het personeel is ook zeer behulpzaam.
Bianca
Ik ben blij dat er duurzaam wegwerp servies is. De website mag wel iets duidelijker aangeven waar je bepaald bestek voor kunt gebruiken. De sporken bleken veel kleiner dan verwacht.