Tina

Fijne samenwerking door goed en actief contact. Een groot assortiment aan mooie producten. Altijd behulpzaam en op zoek naar passende oplossingen. Ook wanneer iets niet mogelijk lijkt te zijn,... Fijne samenwerking door goed en actief contact. Een groot assortiment aan mooie producten. Altijd behulpzaam en op zoek naar passende oplossingen. Ook wanneer iets niet mogelijk lijkt te zijn, kijken we altijd samen verder naar alternatieve mogelijkheden.

Marthe

Top Team, Altijd mooi optijd geleverd.

Rova

Goede kwaliteit, nette service

Tineke

Amuse bakjes bestelt. Bij aankomst bleken alle bakjes kapot te zijn door ws slecht verpakking systeem . Na telefonisch contact paar dagen later nieuwe gekregen, nu goed verpakt. Hebben gelijk het... Amuse bakjes bestelt. Bij aankomst bleken alle bakjes kapot te zijn door ws slecht verpakking systeem . Na telefonisch contact paar dagen later nieuwe gekregen, nu goed verpakt. Hebben gelijk het probleem aangepakt en een nieuw systeem aangeschaft voor betere bescherming van bestelde artikelen. Proactief dus!

Laura

Fijne samenwerking en fijne producten. Heb wel laatst samples opgevraagd bij iemand telefonisch (vrouw, weet geen naam) en daar vervolgens nooit meer iets op gehoord.

Jurrian

Voor ons complete verpakkingsassortiment overgestapt naar Natureko. Fijne webshop, goed geprijsd en goede service.

Jolanda

Altijd een zeer goede service en de kwaliteit van de producten ligt erg hoog.
Altijd een zeer goede service en de kwaliteit van de producten ligt erg hoog.
Graag maken wij gebruik van het uitgebreide hippe assortiment en komen wij telkens met aparte producten waar onze gerechten mooi op gepresenteerd worden. Resultaat tevreden gasten.

Sandy

Bestellingen worden altijd snel verwerkt en geleverd. Top!

Jacco

Prima spullen, snelle levering, goede prijs