Prima vlees, prima mensen, Natuurvlees forever
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf. Ik had een bestelling gedaan wat volgens het bedrijf een foutje moest zijn. Ik werd daar over opgebeld of dat echt wel de bedoeling was. Het was inderdaad...
Zeer tevreden over de producten en dienstverlening
Kwalitatief goede producten, breed assortiment, kleine verpakkingen (handig voor in de vriezer!), snelle levering
Duidelijke website, ziet er persoonlijk uit. Je krijgt veel informatie.
Op donderdag besteld al op vrijdag geleverd, erg snel. Op verpakkingen staat duidelijk wat er inzit en tot wanneer het houdbaar is.
Ik bestel, krijg afleverdatum door, wacht op de afgesproken dag op bestelling, die komt op tijd. Wat moet ik nog meer zeggen, perfect!
Snelle levering en betalen bij aflevering is ook fijn.
Geen, ga zo door!
Heerlijke producten, in handige porties verpakt. Ook veel mogelijk andere gewichten. Een aanrader.
Ze bellen je op als er iets niet duidelijk is.
Goede eerlijke producten voor een faire prijs
Had wens kenbaar gemaakt bij bestelling kalfsvleespakket: wilde venkelkalfsworstjes ipv de normale. geen probleem. Fijne dienstverlening en super dat er producten uit de omgeving worden gebruikt.
Meestal op tijd geleverd.klantvriendelijk,kan terecht met vragen en goede informatie
kwaliteit,levering,prijs
wat meer niet allerdaagse gedeelte vlees of orgaan eventueel recepttips.meer eenpersoonsverpakkingen