Kwaliteit
Keuze assortiment
Prijs

R Oudenaarde

Ja wat moet ik zeggen ? Reeds boven opgegeven

Prima kwaliteit ! Kom nog wel eens terug.

Mooi vlees, goed verpakt in handzame porties

Natuurvlees dus verantwoord, ook voor de dieren.

Graag iets meer keuze in vleeswaren.

Reactie Natuurvlees.nl:

Dag. Dank voor deze reactie. U geeft aan meer vleeswaren op de site te willen. Momenteel hebben wij 30 verschillende soorten waarbij de meeste uit eigen worstmakerij komen. Wij vragen ons af welke... Dag. Dank voor deze reactie. U geeft aan meer vleeswaren op de site te willen. Momenteel hebben wij 30 verschillende soorten waarbij de meeste uit eigen worstmakerij komen. Wij vragen ons af welke vleeswaar u mist. Misschien dat wij dit kunnen opnemen.

Alles is eigenlijk prima naar wens.
De kwaliteit, de klantvriendelijkheid bezorging helemaal oke.

Thuis bezorgen.
Volop keuze en prima kwaliteit.

Ik zou het fijn vinden als het vlees per 1 stuks verpakt zou worden. Ik ben vegetariër en het vlees is dus alleen voor mijn man, en aangezien het soms aan elkaar bevroren is moet ik het dan per 2... Ik zou het fijn vinden als het vlees per 1 stuks verpakt zou worden. Ik ben vegetariër en het vlees is dus alleen voor mijn man, en aangezien het soms aan elkaar bevroren is moet ik het dan per 2 stuks ontdooien.

Van

Voor het eerst gebruik gemaakt van dit concept. Heerlijk vlees, goed en overzichtelijk gestickerd.

Nvt

Nvt

We zijn zeer tevreden over Natuurvlees.

Het vlees is van goede kwaliteit en herkomst. Het is heel prettig dat het goed is verpakt en ingevroren zodat je het in de vriezer heel goed kunt bewaren en ontdooien als je het wilt gebruiken.

We hebben 2x een pakket besteld en het vlees ziet er goed uit en is smaakvol.

Vleespakket is goed verpakt.

Vleeskruiden toevoegen aan elk pakket.

Fer Moerland

Het ontvangen kennismaking pakket bevat een goede sortering van lekkere producten.
Voor mij is vooral het diervriendelijke karakter belangrijk, ik eet weinig vlees maar wil als ik dan wel vlees eet dat dit diervriendelijk is geproduceerd. De beschrijving die hierover op de website staat heeft voor mij de doorslag gegeven, ik ga er van uit dat dit dan ook een juiste en eerlijke beschrijving is.

Janneke Ottens

Ik bestel al 2 jaar met veel plezier vlees van goede afkomst en geregeld een lekkere kaas

Ik vind het sterk, dat er ook over de slacht en het transport open geschreven wordt; niet een populair onderwerp, maar wel heel transparant.

h.j.fehres

Onze ervaring is erg goed. Als wij speciale wensen hebben worden die ingewilligd.

Altijd even vriendelijk

D.Timmer

Altijd op tijd met leveren.
wanneer dit niet zo is dan wordt dit door middel van gratis producten gecompenseerd(nog wel steeds flesje wijn tegoed).

je kan met je vragen over de producten altijd bellen en wordt dan altijd netjes te woord gestaan.

zou wel graag wat meer (vergeten producten willen zien)runderwang of indien mogelijk nieren levertjes.
minder bekende stukken vlees zoals bijv. vinkenlap,ezeltje e.d.Runderwang in porties van 500 gr. misschien)