Kwaliteit

Paulinge Hoogstraat

Niets dan lof !!!!

Zeer vriendelijke benadering

n.v.v.

Prima bedrijf. Vlees is prijzig maar ik neem aan dat dit inherent is aan de kwaliteit.

Attent en vriendelijk aan de telefoon.

Al enkele malen bestelden wij naar volle tevredenheid vlees bij Natuurvlees.nl.

Erg vriendelijk
Zeer netjes verpakt
Betaling bij aflevering

Een heel enkele keer is een gemarineerd stukje vlees iets te zout naar onze smaak.

Erna Delorme

Het bestellen via de site gaat prima, alleen jammer dat kipfilet per kl. Gaat en niet per stuk. Ik bestel graag halve kipfilets.
Dat kon ik niet vinden.

Fabrizio Marandi

Sinds een paar maanden haal ik hier mijn vlees. Vlees is van top kwaliteit. Als je dit vlees eet dan eet je nooit meer iets anders

Heerlijk vlees, goede service in de winkel en een ruim assortiment

Liz

Top winkel, top website, top personeel. Heel tevreden.

Voet

Al enkele malen bij jullie besteld. Het vlees is fantastisch mooi en heerlijk! Graag bestel in online bij jullie en haal ik elke maand blij mijn bestelling bij jullie op in de winkel.... Al enkele malen bij jullie besteld. Het vlees is fantastisch mooi en heerlijk! Graag bestel in online bij jullie en haal ik elke maand blij mijn bestelling bij jullie op in de winkel. Vriendelijkheid is jullie niet vreemd. Ik kom graag bij jullie in de winkel om inspiratie op te doen en kijken wat er nog meer te koop is.

Vlees van dieren met oog op welzijn
Bestelgemak en bezorging

Peter Dieperink

Heb al 20 jaar alleen maar goede ervaringen met deze slager ! Kan hem ieder aanbevelen. Bestelling en levering altijd goed en snel en klantvriendelijk

zeer goed smakend biologisch vlees
efficiënt te bestellen en snel aan huis afgeleverd

Goed vlees, smaakvol, goede porties, makkelijk bestellen. We bestellen meestal het rundvleespakket, dit pakket bevalt goed. Daarnaast bestel ik los nog wat ander vlees/ worst. Het vlees smaakt ook... Goed vlees, smaakvol, goede porties, makkelijk bestellen. We bestellen meestal het rundvleespakket, dit pakket bevalt goed. Daarnaast bestel ik los nog wat ander vlees/ worst. Het vlees smaakt ook uit de vriezer heel goed. Geadviseerd wordt om het vlees 24 uur van te voren uit de vriezer te halen. Dat werkt prima.
Duidelijke info over de bezorging.

Snelle reactie met info over wanneer het vlees bezorgd wordt. Netjes verpakt.

weet zo geen verbeterpunten.