Kwaliteit
Info over status order
Keuze assortiment
Prijs

h. fehres

Vanaf het begin zijn wij enthousiast over dit bedrijf. Als ik bepaalde wensen heb wordt er naar gekeken of het haalbaar is.
Met altijd een gunstig effect.

zie bovenstaande

Nee, ik zou niet weten wat. zie bovenstaande

dennis Timmer

Nu voor tweede keer besteld.
eerste keer pakket met wat soorten vlees van verschillende dieren koe varken kip
nu los vlees besteld van alles wat mede omdat in de pakketten vaak teveel...
Nu voor tweede keer besteld.
nu los vlees besteld van alles wat mede omdat in de pakketten vaak teveel van het luxe vlees zit
wat lekker is maar niet te vaak.

kwaliteit zeer over te spreken wordt netjes op tijd geleverd.
smaakt allemaal tot op heden erg goed.

zou wel wat meer ongewone soorten vlees willen bestellen.
pianostuk staartstuk tong e.d.

Zeer professioneel.
Vriendelijk.
Top kwaliteit

Anny Verburgt

Heel goed . Door dat ik nou alleen alles per 1 stuks verpakt . Prima

Saskia Voet

Beste, Inmiddels 2 keer bij Natuurvlees besteld en opgehaald en 1 maal besteld en deze is thuis afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en smaak van het vlees. Ook over de manier van... Beste, Inmiddels 2 keer bij Natuurvlees besteld en opgehaald en 1 maal besteld en deze is thuis afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en smaak van het vlees. Ook over de manier van dierenwelzijn. Dit is ook één van de velangrijkste redenen waarom wij bij Natuurvlees Waterlants Weelde bestellen.
Ik zal hier zeker het vlees blijven bestellen. Zeer tevreden. Klantvriendelijk en een mooie winkel?

Oog voor dierenwelzijn
Duurzaam vlees
Bezorging aan huis
Mooie winkel
Mooie en duidelijke website

I.verschoor

Handzame verpakkingen

Heerlijk vlees, snelle levering mooie site met veel keus.

Bestel een tiental jaren vlees. De bestelling doe ik per e-mail. Ik krijg dan binnen 24 uur een e-mail terug met de dag en tijdstip van levering.

Goede kwaliteit van de producten, correcte, snelle, vriendelijke levering. Zeer klantgericht

Klantgericht. Persoonlijk

We bestellen regelmatig ons vlees hier, het wordt altijd snel gebracht, zit handig verpakt en is van uitstekende kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit, handig verpakt, makkelijk besteld