Kwaliteit
Prijs

Gonnie van Houten

Vriendelijklheid

Gerard Schaefers

Moet ik hier nog iets aan toevoegen?

Ze maken waar wat ze beloven.

Goed vlees, goede service, aardige mensen.

Paul Hoogland

Klantvriendelijk en vlot

Service

Irene Vliegenthart Houniet

Wij zijn er blij mee!

Vriendelijke mensen die voor een eerlijke prijs heerlijk vlees leveren.

Ze leveren zelf het vlees, dit gebeurt op vaste dagen en vaste tijdstippen. Dit is erg fijn en van betere kwaliteit dan wanneer bijv. PostNL levert. Het vlees is helemaal top. Verder is het ook erg... Ze leveren zelf het vlees, dit gebeurt op vaste dagen en vaste tijdstippen. Dit is erg fijn en van betere kwaliteit dan wanneer bijv. PostNL levert. Het vlees is helemaal top. Verder is het ook erg fijn dat ze niet alleen vlees verkopen maar een heel scala aan voedingsmiddelen.

De site is niet altijd even intuïtief. Zo is mijn niet altijd even duidelijk of iets in het winkelmandje is terecht gekomen. Ook kan ik sommige oude bestellingen opnieuw plaatsen, maar anderen... De site is niet altijd even intuïtief. Zo is mijn niet altijd even duidelijk of iets in het winkelmandje is terecht gekomen. Ook kan ik sommige oude bestellingen opnieuw plaatsen, maar anderen vreemd genoeg niet. Het is dan niet duidelijk waarom dat is.

Crombeen

Zeer snelle levering.
Erg goed en lekker vlees.
We gaan zeker vaker bestellen

familie Bonnes

Van bestelling tot bezorging super duidelijk en klantvriendelijk

Heerlijk eerlijk vlees! Nog nooit zulke heerlijke dobbelsteentjes spek gegeten

C. van den Berg

Uitstekende kwaliteit vlees, alles smaakt heerlijk. Snelle bezorging, zeer goede klantenservice. Zeer duidelijke website met uitgebreide productinformatie. Daarom zijn wij al jaren klant bij... Uitstekende kwaliteit vlees, alles smaakt heerlijk. Snelle bezorging, zeer goede klantenservice. Zeer duidelijke website met uitgebreide productinformatie. Daarom zijn wij al jaren klant bij Natuurvlees.

Kwaliteit van het vlees + klantenservice.

Geen verbeterpunten.

Prima service goede kwaliteit, goed verpakt met duidelijke beschrijving op verpakking

Ik heb pas 1 x besteld en nog lang niet alles verbruikt dus kan daar niet echt op antwoorden