Reis
Reisadvies
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Joost Vulto

Reis naar/door USA is zeer goed bevallen. Ervaring met NBBS (Danielle Sluimers) is zeer goed, pluim hiervoor. Zij hebben/heeft het erg goed gedaan en reis i.o.m. klant/mij georganiseerd.

Sterke punten tijdens het verblijf

Goede adviezen van NBBS. Klopte met wat er gezegd is. Goede/passende hotels etc.

We hebben een mooie vakantie gehad langs prachtige plekken in Canada.

Sterke punten tijdens het verblijf

Uitstekende camper, heldere routebeschrijving.

We hebben geen berichten gekregen over de wildfires (bosbranden) en roadblocks terwijl andere reizigers van hun organisatie dat wel hadden gekregen. Wel belangrijk ivm de route etc.
Achteraf:...
Achteraf: het zou fijn zijn geweest als de NBBS vooraf meer had meegedacht over de meeste efficiënte route. Nu hebben we Vancouver Island niet kunnen doen, terwijl dat met een andere route wel mogelijk zou zijn geweest. Bijv. andere eindlocatie (Calgary) Meedenken en ook adviseren. Ook als de klant zelf al ideeën heeft.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw feedback. Onze excuses voor het feit dat u van ons geen informatie over de bosbranden in Canada heeft ontvangen. Wij hebben geprobeerd alle reizigers voor vertrek hierover te... Hartelijk dank voor uw feedback. Onze excuses voor het feit dat u van ons geen informatie over de bosbranden in Canada heeft ontvangen. Wij hebben geprobeerd alle reizigers voor vertrek hierover te informeren, wat in bijna alle gevallen ook gelukt is en goed werd ontvangen. Reizigers die al onderweg waren, konden wij helaas niet allemaal bereiken. Zij konden indien nodig een beroep doen op onze lokale vertegenwoordiging. Wat betreft suggesties voor andere routes scoren onze medewerkers over het algemeen vrij goed. Het is jammer dat dat bij uw reis niet goed uit de verf is gekomen. Indien u van een andere luchthaven naar huis reist dan u bent aangekomen, kan dat nadelige invloed hebben op de prijs van het vliegticket, maar vooral op de zogenaamde drop off kosten van een camper of huurauto. Het kan zijn dat wij ons iets teveel op deze kosten hebben gericht, maar dan hadden we het met u kunnen overleggen. Daarnaast is Canada zo groot, dat we onze reizigers ook wel de tijd willen geven om elke plek goed te bezoeken en niet te gehaast te reizen. Op Vancouver Island is zo veel te zien, dat het ook een reisbestemming op zich kan zijn. Indien u ooit terug wilt keren naar Canada, denken wij graag met u mee over de beste reisroute. Met vriendelijke groet, het team van NBBS Reizen

Voor een ongerept vakantiegevoel is de outback van West Autstralië perfect. Er zaten mooie hoogtepunten in de reis, zoals het snorkelen bij Coral Bay en het Karijini NP. Maar helaas ook veel saaie... Voor een ongerept vakantiegevoel is de outback van West Autstralië perfect. Er zaten mooie hoogtepunten in de reis, zoals het snorkelen bij Coral Bay en het Karijini NP. Maar helaas ook veel saaie routes waar je constant hetzelfde landschap ziet.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alle accommodaties waren goed geregeld en de auto was perfect.

We misten een persoonlijke touch. Dat hebben we bij andere reisorganisaties wel ervaren. Een routebeschrijving waar ook leuke tips voor onderweg in staan. Bijvoorbeeld een gezellig koffieadresje.

Fantastische reis gemaakt, goed voorbereid en geregeld door NBBS reizen.

Sterke punten tijdens het verblijf

Mooie, compleet verzorgde villa in Orlando.

Hotels tijdens de rondreis mogen iets betere kwaliteit hebben, vaak erg gedateerde kamers.

Geweldige reis, heel veel gezien, goede accommodaties. Ontvangen informatie van NBBS was ook heel nuttig en volledig.

de reis naar Yosimiti park was te lang, we hebben hierdoor weinig van het park gezien, hier zou een extra tussenstop moeten zijn.

Buitengewoon prima

Wagner

Voor de 4x keer een reis naar Canada via NBBS reizen geboekt.
Alles is volgens afspraak verlopen.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alle documenten waren in 1 mapje gevoegd en vooraf kregen wij nog een routemap toegestuurd.
Ook vooraf nog een mailtje gehad met informatie over de bosbranden in Canada.

We hadden ook nog om een voorstel gevraagd voor de huur van 1 woning op Vancouver eiland maar die viel wel heel duur uit en de keuze was beperkt. Deze woning hebben wij via Home away geboekt.

Wij zijn zeer tevreden over NBBS. Goed, vriendelijk en snel te woord gestaan, alles adequaat geregeld, ook een wijziging tijdens de reis. Goede bereikbaarheid.

Sterke punten tijdens het verblijf

Contact hield niet op na boeken reis, je kon nog steeds met vragen/opmerkingen terecht en daar werd ook meteen gepaste actie op ondernomen

bart rouwendal

Fantastische reis, wel een paar opmerkingen ter verbetering

Sterke punten tijdens het verblijf

alles tot in de puntjes gepland en geregeld

de stop bij Havasu lake city was niet zo veel aan. De london Bridge, nou die hebben we in Europa heel veel
Los Angeles viel ook zwaar tegen, eigenlijk niets te zien, maar goed je bent er geweest. Campsite was erg ver van Hollywood. Was een campsite voor het Disney park. Voor hotel beter voorzien in twee aparte kamers als het over twee echtparen gaat. Voor een gezin met twee kinderen was de kamer perfect. kamer bijboeken was >200 dollar