Je komt op plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken als je een land helemaal niet kent.
Hele leuke accomodaties, tripjes goed geregeld (behalve soweto fietstour) , vlucht prima, auto prima.
Het ophalen van de huurauto kost veel tijd, wij zouden een fiets tour door de townships van Soweto maken, 3 uur na aankomst. Dit is absoluut niet haalbaar, we hebben met Travel trend gebeld en konden uiteindelijk een verkorte tour van 2 uur doen (wat prima is na een nacht vliegen), maar hadden wel voor een tour van 4 uur betaald.
Verder was een accomodatie (in Hazyview ) niet beschikbaar en zaten we in een Marriot Protea, prima, maar lang niet zo leuk als de lodge die we dachten te hebben gereserveerd...dit was op voorhand niet duidelijk met ons gecommuniceerd.