Reis
Hotel(s)
Reisadvies
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Veel indrukken, toeristen worden door deel van de mensen als ' wandelende geldbomen ' gezien en gebruikt.
Mooie wandeltochten gemaakt in Vinales.

Sterke punten tijdens het verblijf

Reisorganisatie Cubanacan was cooperatief en informatief

Casas: hoe meer ' hotelachtig' des te minder het contact maken.

Esther Batenburg

Alles was tot in de puntjes geregeld! Alle
Alles was tot in de puntjes geregeld! Alle
Informatie vooraf was duidelijk en klopte! Geen zorgen gehad over het reizen zelf, Delta Airlines fijne maatschappij. Transfers ook prima. Ik zal het in NYC voortaan wel zelf regelen (taxi) want met andere reizigers gecombineerde shuttle bus had wel tot gevolg dat we wel erg vroeg opgehaald werden bij ons hotel (4.30uvoor vertrek ?). Accommodaties prima en voldeden aan de verwachtingen.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles was goed en strak geregeld zie ook hierboven

Dennis

Was een fantastische reis, alles was tot in puntjes geregeld en accommodatie was boven verwachting goed.

Sterke punten tijdens het verblijf

Ontvangst van de lokale agent, documentatie en beschrijving reis welke ter plekke is uitgereikt, accommodaties en natuurlijk de uitstekend samengestelde reis

Alles verliep zo goed ik denk een dikke 10

Yvette van Klingeren

Hele mooie reis gehad. Vrijwel niets dat tegenviel. Zeer afwisselend eiland.

Sterke punten tijdens het verblijf

Ontvangst is gastvrij (Jetwing travel).
Betrouwbare en veilig rijdende chauffeur (Nissanka).
Goede locaties.

Kalu's hide away is eerder luxe dan standard.
Mount Lavinia is groot, kraak nog smaak hotel. Hier was de service het minste.
In Nilaveli waren de kamers niet naast elkaar gelegen, dit...
Kalu's hide away is eerder luxe dan standard.
Mount Lavinia is groot, kraak nog smaak hotel. Hier was de service het minste.
In Nilaveli waren de kamers niet naast elkaar gelegen, dit had aangegeven moeten worden bij boeken. Onze kinderen zijn ouder dus geen probleem en de 2e kamer was een upgrade, maar kan vervelend uitpakken voor andere families.
Chauffeur is wel opgevoed om zoveel mogelijk extra excursies 'te verkopen' , uiteindelijk zijn we nergens in teleurgesteld, maar nee zeggen is best lastig.
Het verblijf in Galle had geen zwembad, dit wisten we niet helemaal, konden wel gebruik maken van Jetwing Lighthouse (en dit was ook geweldig), maar dus wel op 10 autominuten. Voor ons geen probleem ivm chauffeur, maar mensen die eigen vervoer regelen niet handig en je loopt er dus niet even naartoe voor een duik.

Alles was tot in de puntjes geregeld. De vliegreis. de transfer naar het eerste hotel, het voorrijden van de huurauto, de hotels. Ook de informatie de wij vooraf thuisgestuurd kregen was zeer... Alles was tot in de puntjes geregeld. De vliegreis. de transfer naar het eerste hotel, het voorrijden van de huurauto, de hotels. Ook de informatie de wij vooraf thuisgestuurd kregen was zeer uitgebreid. Het mailverkeer met Daniëlle Sluimers verliep heel soepel.
Kortom.......weer net zo'n prettige ervaring als vorig jaar, toen we een reis naar Canada geboekt hadden bij NBBS.

Zie hierboven.

n.v.t.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback en uw compliment voor Danielle. Wat goed om te horen dat ook uw reis naar Zuid-Afrika goed is bevallen. Zodra u klaar bent om plannen te maken voor een... Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback en uw compliment voor Danielle. Wat goed om te horen dat ook uw reis naar Zuid-Afrika goed is bevallen. Zodra u klaar bent om plannen te maken voor een volgende verre reis, maken wij graag weer een mooie offerte voor u. Er zijn nog heel veel mooie landen om te ontdekken! Met vriendelijke groet, het team van NBBS Reizen

Yolande Koier

Het was een geweldige reis. We hebben ontzettend genoten. Geweldig land met geweldige mensen.

Sterke punten tijdens het verblijf

Vonden wij de diversiteit van alles wat we gezien en meegemaakt hebben.

Gananoque vonden wij wat minder. De rondvaart was erg prijzig in verhouding met wat je er voor krijgt en het hotel was nogal vies.

Loraine Visscher

Onze ervaring met het boeken van onze reis naar Cuba is super goed. Wij hebben onze wensen aangegeven waarna Sandra de reis voor ons heeft samengesteld. Het was erg fijn dat zij wist welke... Onze ervaring met het boeken van onze reis naar Cuba is super goed. Wij hebben onze wensen aangegeven waarna Sandra de reis voor ons heeft samengesteld. Het was erg fijn dat zij wist welke hotels/casa's aan te raden waren en ook hoe we tussen de verschillende steden konden reizen. Vanaf de eerste mail tot de dag van vertrek hebben wij het contact als erg fijn ervaren en raden we iedereen die een reis op maat wenst aan om dit bij NBBS te boeken.

Sterke punten tijdens het verblijf

- De casa particulares waar wij verbleven waren zeer goed (centrale locatie, schoon/netjes, airco, goed ontbijt, vriendelijke eigenaren)
- Het vervoer tussen de verschillende steden was erg...
- Het vervoer tussen de verschillende steden was erg goed geregeld. De taxi was er altijd netjes op tijd.
- Informatie bij aankomst op de luchthaven in Havana was goed.

Wij kwamen er op het laatste moment achter dat het in Cuba verplicht is om een verklaring mee te nemen van de (medische) verzekering. Dit hebben wij, met behulp van Sandra, nog snel kunnen regelen... Wij kwamen er op het laatste moment achter dat het in Cuba verplicht is om een verklaring mee te nemen van de (medische) verzekering. Dit hebben wij, met behulp van Sandra, nog snel kunnen regelen maar wellicht zou het helpend zijn als het reisbureau een maand voor vertrek een mail zou sturen met daarin aangegeven welke zaken bv. verplicht zijn om te reizen naar het land.

Reactie NBBS Reizen:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Goed om te horen dat u zo van uw reis door Cuba heeft genoten. De informatie over de verplichte verzekering staat op onze website en in de reisinformatie... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Goed om te horen dat u zo van uw reis door Cuba heeft genoten. De informatie over de verplichte verzekering staat op onze website en in de reisinformatie die voor vertrek aan onze reizigers wordt gestuurd. Wat vervelend dat u dat niet op tijd heeft gezien, we zullen in het vervolg onze reizigers hier extra op attenderen. Groet, het team van NBBS Reizen

Erg goede service, prima bereikbaar,uitstekende nazorg.

Sterke punten tijdens het verblijf

Top hotels, goed geregelde vlucht en huurauto. alles sluit naadloos op elkaar aan.

We hebben diverse tips en verbeterpunten via de mail aangeleverd. deze zijn reeds doorgestuurd intern NBBS.

Ester

Een prima reis, we hebben genoten. Het programma was helemaal top, in een korte tijd hebben we veel gezien. Ook ben ik heel tevreden over de informatie die ik heb ontvangen. Ik heb een aantal keren... Een prima reis, we hebben genoten. Het programma was helemaal top, in een korte tijd hebben we veel gezien. Ook ben ik heel tevreden over de informatie die ik heb ontvangen. Ik heb een aantal keren telefonisch contact gehad met een medewerker van NBBS (Danielle Sluimers) en zij heeft ons goed geadviseerd. Ik ben samen met mijn moeder van 74 op pad geweest en ik kon aan alles merken dat ze met ons meedacht. Zo heeft ze bijvoorbeeld de tour met de zodiac omgeboekt naar een tour walvissen spotten op een overdekte boot. Briljante zet!

Sterke punten tijdens het verblijf

Het verblijf in de Knight Inlet lodge was echt een wonderlijke belevenis. Sowieso de reis ernaar toe, maar ook het er zijn op zich is een belevenis. We hebben ons heel welkom gevoeld en de... Het verblijf in de Knight Inlet lodge was echt een wonderlijke belevenis. Sowieso de reis ernaar toe, maar ook het er zijn op zich is een belevenis. We hebben ons heel welkom gevoeld en de medewerkers van de lodge zijn attent, betrokken bij de dingen die ze doen en ongelooflijk gastvrij.

Het verblijf in Schooner motel heeft ons verrast op het gebied van onderhoud en elektriciteit. Op zich ligt de accommodatie heel mooi, maar het is jammer dat de eigenaar weinig aan onderhoud doet.... Het verblijf in Schooner motel heeft ons verrast op het gebied van onderhoud en elektriciteit. Op zich ligt de accommodatie heel mooi, maar het is jammer dat de eigenaar weinig aan onderhoud doet. Zo sloegen de stoppen een paar keer door als ik de waterkoker aanzette en de eigenaar van het complex sprak heel slecht Engels. Leg dan maar eens uit dat je geen stroom hebt. Met handen en voeten is het wel gelukt, maar toch... het is jammer dat ze niet veel in het pand investeren.

E. Kamp

Het was een hele mooie reis, wat een mooi landschap en vriendelijke mensen.

Sterke punten tijdens het verblijf

De routes per dag waren heel goed aangegeven, met o.a ook het aangegeven aantal km. Die we moesten afleggen. Hotels onderweg waren erg goed.
Behalve de route van Tofino naar Telegraph Cove,...
Behalve de route van Tofino naar Telegraph Cove, toch een 500km, dat was niet vermeld. Gelukkig hadden we dat al bekeken.

Geef van te voren aan mbt Telegraph Cove het hotel Wastell Manor house, wat voor een accomodatie het is. In het huis was een vreemde lucht, vocht, oud en niet onderhouden.
Het lag er wel...
Het lag er wel mooi. Er is ook een andere accomodatie Dock side , misschien is dat een optie.