Reis
Hotel(s)
Reisadvies
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Prettig contact met NBBS voor de huur van een 4x4 met daktent en kampeeruitrusting. Alles klopte.

Goede huurauto.

Kapotte en incomplete grote krik, kapotte tentrits.

Top!

veel afwisseling

accomodaties in cairns, fraser island en surfcamp veranderen

Carl van t Klooster

Over het algemeen goed. Echter een aantal zaken waren ook puur slecht! 1e Bijv. New York auto ophalen pas om 10.00 uur met nog bezienswaardigheden EN 520 km voor de boeg. Routebeschrijving Fout,... Over het algemeen goed. Echter een aantal zaken waren ook puur slecht! 1e Bijv. New York auto ophalen pas om 10.00 uur met nog bezienswaardigheden EN 520 km voor de boeg. Routebeschrijving Fout, Frankfort st bestaat niet en slechte 1e weg / reis informatie. Bijv aangegeven afslag Post road, maar niet aangegeven dat die pas na ca 50-60 mijl komt > Gevolg niets bekeken, rechtstreeks naar volgend hotel gegaan. 2e Route: Relatief te veel km per dag tov wat er ook nog te kijken valt. 3e In San Francisco zou er transfer geregeld zijn, echter na tel contact op vliegveld bleek er niets geregeld te zijn, uit eindelijk zelf vervoer geregeld op eigen kosten, taxi ca 60,- !! 4e Het opgegeven contact telefoonnr. was van een ANDER Best &Western hotel!! 5e Kolob Canyon wordt beschreven als je kun je doorrijden, echter deze loopt dood, ofwel aan eind moet je terug en omrijden. 6e Volgens de route beschrijving zaten we eind van de reis in het LA Airport hotel, echter de voucher was van een Best &Western hotel.

Sterke punten tijdens het verblijf

De grootsheid van de VS. Hotels waren in principe allemaal goed. Soms Wifi matig/slecht zoals in Excelsior NY en Las Vegas.

Vaker 2 nachten in een hotel ivm de lange afstanden. Minder canyons (aantal zijn zelfde kleur/soort) compenseert deze nachten, waardoor het een iets rustiger vakantie wordt.

Fijne vakantie met dank aan Nbbs

Hotels op goede locaties

Sommige hotels begrijpen niet dat hotel al betaald is door bv Travalco, waardoor onze credit card onnodig gecharged werd voor ruim 500 dollar

Theo Bakker

Uitstekende reis, doelstelling voor ons gehaald.

Sterke punten tijdens het verblijf

Keuze campings met omgeving zeer verschillend, voor wat betreft British Colombia en mede ook behoord bij B.C. Vancouver Island diversiteit in verschillen zijn aanwezig.

Voor bepaalde campings melding maken dat er geen stromend water aanwezig is op sta plek (voor ons was dat geen probleem want de tank bleef aardig vol en sanitaire voorziening op loop afstand) en... Voor bepaalde campings melding maken dat er geen stromend water aanwezig is op sta plek (voor ons was dat geen probleem want de tank bleef aardig vol en sanitaire voorziening op loop afstand) en geen mogelijkheid op sta plek voor vuil water afvoer. 's Morgens moesten wij dit doen bij vertrek net buiten de ingang maar je ben niet de enige.

Erg mooie reis, 24 dagen is precies lang genoeg. Lange reisafstand van hotel naar hotel is jammer maar waarschijnlijk onontkoombaar; kost wel veel tijd, zodat de tijd 'om iets te doen' overdag erg... Erg mooie reis, 24 dagen is precies lang genoeg. Lange reisafstand van hotel naar hotel is jammer maar waarschijnlijk onontkoombaar; kost wel veel tijd, zodat de tijd 'om iets te doen' overdag erg kort is.

Mooie route;
Informatiemap was duidelijk;
lokatie hotels in het algemeen goed;
route via Inside Passage is leuk;

Laatste dag Vancouver Island direct naar vliegtuig is niet fijn;
Na aankomst nachtboot in Port Hardy zou de afstand tot volgende hotel korter mogen
etappe Banff - Jasper opsplitsen, er...
Laatste dag Vancouver Island direct naar vliegtuig is niet fijn;
etappe Banff - Jasper opsplitsen, er is veel te veel moois onderweg/ te weinig tijd;
Enkele hotels benedenmaats;
Aanpassen van de reis (drie extra nachten) kwam moeizaam tot stand, beetje actiever meedenken/ keuzes aan ons voorleggen door nbbs had kunnen helpen.

Leonie Caffin-Brouwer

Het was een super leuke reis en alles was tip top geregeld. Ik zou zo weer een reis boeken met NBBS.

Sterke punten tijdens het verblijf

De accomodaties waren stuk voor stuk super uitgekozen en alles was met de boekingen in orde. Je hoefde alleen je naam
te zeggen alles was geregeld.

Op de terugreis was de afstand van het hotel naar de luchthaven iets te lang.

C. Kraaiveld

5 weken in de USA was een geweldige ervaring.
Meer dan 10 parken bezocht.

Sterke punten tijdens het verblijf

De vliegreizen met meer beenruimte waren zeer comfortabel.

Voor het afhalen van de huurauto moest ik uiteraard tekenen. Het formulier werd vervolgens omgedraaid en ik moest
meerdere parafen plaatsen. Dat weigerde ik aangezien u in de reisinformatie...
meerdere parafen plaatsen. Dat weigerde ik aangezien u in de reisinformatie dit afraadt. Ik herhaalde steeds dat alles included was. Hogergeplaatsten kwamen erbij en vertelden dat ik toch moest paraferen, dit toen maar gedaan.
Bij terugbrengen van de auto geen extra's berekend. Overigens de auto was heel fijn.
Tip: Copie verhuurcontract vooraf aan reizigers zenden met uitleg over parafering ter voorkoming van verwarring en oponthoud.

Mooie reis gemaakt

Sterke punten tijdens het verblijf

Het land en zijn bezienswaardigheden relaxed reizen

Nvt

Laura Blauw

Wij hebben een geweldige reis in Canada gehad. Het contact met NBBS was erg goed. Tevens kregen we een mapje met folders en een routebeschrijving met informatie wat je per dag kon doen daar in de... Wij hebben een geweldige reis in Canada gehad. Het contact met NBBS was erg goed. Tevens kregen we een mapje met folders en een routebeschrijving met informatie wat je per dag kon doen daar in de buurt. Erg handig! We zijn erg tevreden.