Reis
Reisadvies
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Yvonne

We hebben een fantastische maatwerk vakantie gehad. Alles was prima geregeld.Voor ons is NBBS een topper!

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles was tot in de puntjes geregeld: vluchten, autohuur en hotels.

Vooral de dienstverlening op dit niveau houden.

Geweldige vakantie geregeld door Danielle Sluimers, alles klopte en alles was top, door de zeer goede ervaring met haar moeite geduld en inzet, zullen we een volgende keer bij dergelijke reis zeker... Geweldige vakantie geregeld door Danielle Sluimers, alles klopte en alles was top, door de zeer goede ervaring met haar moeite geduld en inzet, zullen we een volgende keer bij dergelijke reis zeker weer een beroep doen op NBBS

Sterke punten tijdens het verblijf

Zeer mooie locaties, met uitstekende kwaliteit, en schoon en voor een goede prijs.

Een klein puntje misschien en dat is het nog duidelijker voorzien van voorinformatie over inchecken via de automaat op de luchthaven zelf (curacao / bonaire) wat nogal veranderd is met jaren geleden.

Annie Pekelharing

Wij hebben de vakantie van ons leven ervaren.
Alle is goed verlopen,hele mooie accommodaties.
Via mail met Daniëlle Sluimers alles perfect geregeld.
Echt TOP.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles was perfect vanaf het ontbijt....tot dat we naar bed gingen.

niet

Fantastisch mooie, goed georganiseerde, reis gemaakt

Inge Rollfs of Roelofs

In maart '17 de toer 8 dagen Taiwan gedaan met een stop-over van 4 dagen in de UAE. Uitstekend geregeld door TravelTrend, zodat het mooi op elkaar aansloot.
De Taiwan toer is eigenlijk 5...
De Taiwan toer is eigenlijk 5 dagen/4 nachten +vliegdagen + eerste dag vrij. Middag stadstour kan extra bijgeboekt worden, de moeite en het geld waard.
Grote goede bus, +/- 26 groepsgenoten, ruimte genoeg. Veel Amerikaanse Chinezen. Al erg Amerikaans, en toch nog zéér Chinees, dus gordijntjes dicht en slapen of druk met de telefoon. (En veel shoppen.)
Het noorden van Taiwan is volgens de gids de natste plek van Azie, en dat klopte tijdens mijn verblijf. Paraplu en/of regenjas mee. Wel een dikke trui eronder, want het was nog frisjes.
Naarmate we zuidelijker reden werd het warmer, de zon is dan fel.
De wegen zijn uitstekend, wordt flink aan gewerkt. Genoeg stops voor bijzonderheden en/of toilet bezoek. Zit of hurk, dat wisselt.
Het land zelf is afwisselend, veel bergen, soms grote vlaktes met tuin/landbouw. Het lijkt erg op China, maar is toch weer anders. In het zuiden loopt de weg langs de kust. Geen strandvermaak hier, veel rotsen (in soms schitterende vormen!), maar ook vaak plaatsen waar enorme betonblokken liggen in een poging de kust te beschermen tegen tyfoons enzo. Tel daar de landslides bij op en geen wonder dat er hier ook druk aan weg en tunnels gewerkt wordt.
Soms lange rij-dagen, luxe hotels.
Al met al een prima verzorgde reis met prettig gezelschap, uitstekende chauffeur en gids Daniel, die zijn vak verstaat.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alle extra trip/ pickup afspraken zijn nagekomen.
Vervoer, hotels chauffeur, gids, alles uitstekend.
Ontbijt overvloedig.

De airport-assist in Dubai was wat mij betreft totaal overbodig. Op de heenweg niet gezien en op de doorreis "hulp" gehad vanaf de incheckbalie tot aan de douane, nog geen 100 meter, al op afstand... De airport-assist in Dubai was wat mij betreft totaal overbodig. Op de heenweg niet gezien en op de doorreis "hulp" gehad vanaf de incheckbalie tot aan de douane, nog geen 100 meter, al op afstand te zien.

Susan de Boer

We hebben een prima reis gehad naar Suriname (Suriname Experience) van 16 maart tot en met 30 maart. Veel gezien en beleefd. Wel was het programma voor ons te vol, wij hebben daarom hier en daar een... We hebben een prima reis gehad naar Suriname (Suriname Experience) van 16 maart tot en met 30 maart. Veel gezien en beleefd. Wel was het programma voor ons te vol, wij hebben daarom hier en daar een excursie geschrapt.

Sterke punten tijdens het verblijf

Ontvangst en verblijf in geboekte hotels waren prima, gastvrije mensen en goede bedden. Programma werd goed uitgevoerd. bijna alles ging vlekkeloos.

De eerste dag hadden we een stadswandeling in Paramaribo. Dat is prima, dat wil je dan ook, maar 's morgens 8 uur is wel erg vroeg. De dag ervoor heb je immers lang gereisd. Je wilt dan niet de... De eerste dag hadden we een stadswandeling in Paramaribo. Dat is prima, dat wil je dan ook, maar 's morgens 8 uur is wel erg vroeg. De dag ervoor heb je immers lang gereisd. Je wilt dan niet de wekker hoeven zetten.
Twee keer zijn we niet op tijd opgehaald. Na contact met Acces Suriname Travel werd het overigens vakkundig opgelost.

De reis was geweldig maar de informatie door NBBS onvolledig en niet juist. Vluchten te ver geboekt, niet naar de juiste plaats en hotel met zwervers voor de deur terwijl dit een topklasse hotel had... De reis was geweldig maar de informatie door NBBS onvolledig en niet juist. Vluchten te ver geboekt, niet naar de juiste plaats en hotel met zwervers voor de deur terwijl dit een topklasse hotel had moeten zijn.

Sterke punten tijdens het verblijf

Chili is een prachtig land met mooie natuur

Meer info geven vooraf en andere hotels beschikbaar stellen, ik wil geen zwervers voor de deur

Reactie NBBS Reizen:

Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw reis. Wij nemen rechtstreeks contact met u op voor een nadere toelichting over het hotel en de vliegreis, zodat wij e.e.a. nader... Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw reis. Wij nemen rechtstreeks contact met u op voor een nadere toelichting over het hotel en de vliegreis, zodat wij e.e.a. nader kunnen uitzoeken. Met vriendelijke groet, het team van NBBS Reizen

Ik heb het heerlijk gehad

alles was prima geregeld

ik ben tevreden

Hele fijne reis gehad. Vluchten zonder noemenswaardige vertragingen. Prachtige eilanden gezien, met alle drie een totaal ander karakter.

Sterke punten tijdens het verblijf

Divi little bay resort is van alle gemakken voorzien, fijne bedden, fitnessruimte aanwezig
Scouts place is minder lux, maar compenseert dit makkelijk met sfeer, fijn personeel en de beroemde Sabaoke op vrijdag avond, dat is echt de ideale manier om locals te leren kennen.
Old Gin House is een prima hotel, goed ontbijt, er is een klein, oud, maar charmant zwembadje aanwezig.

Bij aankomst op divi was onze kamer nog niet klaar, na een hele tijd wachten, hebben we tijdelijk een andere kamer gekregen. Dit betekende wel dat we de volgende dag weer moesten verhuizen. Maar... Bij aankomst op divi was onze kamer nog niet klaar, na een hele tijd wachten, hebben we tijdelijk een andere kamer gekregen. Dit betekende wel dat we de volgende dag weer moesten verhuizen. Maar toen bleek de kamer nog lang niet klaar. Het personeel heeft echt zijn best gedaan het goed op te lossen, maar het verhuizen heeft ons wel een dag van de vakantie gekost.
De autoverhuur raad ik aan niet via het hotel te regelen, wij hadden hier een vervelend incidentje mee.

Geweldige reizen gehad. De transfers waren een beetje onduidelijk, te weinig info op de vouchers.

Sterke punten tijdens het verblijf

Snelle reacties en duidelijke antwoorden

Meer informatie op de vouchers