Reis
Reisadvies
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Silvia

Echt weer een fantastisch verblijf op Lions dive in Curaçao!!! Bedankt voor t regelen, we kregen ook weer een update voor de kamer!!!

Up date

Jammer dat je extra moet betalen om 2 U langer op de kamer te mogen blijven bij uitchecken! Vlucht gaat pas om 17 u en je moet om 12 u uit kamer. Eerst wordt gezegd dat de kamer geboekt is dus je... Jammer dat je extra moet betalen om 2 U langer op de kamer te mogen blijven bij uitchecken! Vlucht gaat pas om 17 u en je moet om 12 u uit kamer. Eerst wordt gezegd dat de kamer geboekt is dus je er niet langer op mag blijven en later kan t wel als je maar betaal.... jammer omdat t toch een duur hotel is! Het eten en drinken is vlgs mij ook duurder geworden.

Lya

Prima, sneele reactie

Sterke punten tijdens het verblijf

Wij hebben een lodge in het Etosha park ervaren als verwaarloosd. De huisjes waren prima maar het restaurant en de omgeving bij het fort waren zeer verwaarloosd.

Erg tevreden! Alles was goed geregeld en is soepel verlopen.

Sterke punten tijdens het verblijf

Bij alle hotels was het duidelijk, vaak hadden we de voucher niet eens nodig.
De informatie over het land, de verkeersregels en de verzekeringen was duidelijk en informatief.

Ik vind dat de offertes nog iets meer verbeelding kunnen gebruiken. Nu is het een opsomming van de hotels en andere informatie, allemaal erg nuttig, maar het zou denk ik nog sterker zijn om de... Ik vind dat de offertes nog iets meer verbeelding kunnen gebruiken. Nu is het een opsomming van de hotels en andere informatie, allemaal erg nuttig, maar het zou denk ik nog sterker zijn om de (potentiële) klant een beetje 'mee te nemen' op reis.

Bart

We hebben via NBBS een standaard reis geboekt, waar we zelf wat aanpassingen aan hebben gedaan. Het contact via de mail was elke keer snel. De reisdocumenten werden compleet opgestuurd, en alles was... We hebben via NBBS een standaard reis geboekt, waar we zelf wat aanpassingen aan hebben gedaan. Het contact via de mail was elke keer snel. De reisdocumenten werden compleet opgestuurd, en alles was goed geregeld. De bemiddelingskosten van NBBS waren zeer laag, vergeleken met de service die je krijgt.

Sterke punten tijdens het verblijf

De meeste hotels lagen op toplocaties. We hebben een super leuke reis gehad.

Ze zouden extra informatie kunnen geven over kosten van attracties per dag van de reis.

Yvonne Loefen

Goed geholpen door NBBS en een geweldige reis gehad

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles perfect geregeld behalve de laatste dag , vroeg opgehaald om boot te nemen, om vervolgens 8 uur op de luchthaven te wachten. Dat had anders gekund. Er ging ook een boot later.

Ik vond het vreemd dat je in Brazilie wordt opgehaald door een taxichauffeur die geen woord engels spreekt. Waarschijnlijk kunnen jullie daar ook niets aan doen. Verder alles prima!

Hans

Een geweldige combinatie van tropisch ontspannen en leren over het dagelijks leven op Bali en Lombok.

Sterke punten tijdens het verblijf

Een geweldige gids op Bali die ons door het leven het landschap heeft geleid! (En alle practische zaken perfect regelde!)
Prachtige accomodaties, mooie mix van stijlen, perfecte balans tussen...
Prachtige accomodaties, mooie mix van stijlen, perfecte balans tussen kust en land, gave overtochten.

Nee hoor, niets aan doen, mooie reis hebben jullie weer voor ons gemaakt!

Michel

De service van NBBS is adequaat, vriendelijk en vlot. Communicatie via e-mail met de adviseur verliep naar tevredenheid.

De reis sloot goed aan op onze wensen. Begeleiding ter plaatse...

De reis sloot goed aan op onze wensen. Begeleiding ter plaatse ook goed geregeld.

Sterke punten tijdens het verblijf

Reis van hoog niveau, afwisselend en avontuurlijk. Accomodaties die werden aangeboden waren van hoog niveau. Goede huurauto en vluchten.

Reisschema van onze Transpatagonie reis was erg intensief, zodat er wel allerlei suggesties in stonden maar deze praktisch niet te realiseren. Gezien het avontuurlijke karakter van de wegen kost een... Reisschema van onze Transpatagonie reis was erg intensief, zodat er wel allerlei suggesties in stonden maar deze praktisch niet te realiseren. Gezien het avontuurlijke karakter van de wegen kost een rit van 300-500 km, in combinatie met bijv. redelijk late ontbijten in met name Argentinie, een hele dag waardoor weinig tijd overblijft voor een bezoek aan een park, of iets dergelijks. Beter zou zijn om daar rekening mee te houden in de beschrijving.

Petra van 't Hoff

Onze 'roadtrip' met 6 gezinsleden door Zuid Afrika was een onvergetelijke ervaring! Alles is probleemloos verlopen, mede dankzij de prima service van NBBS.

Sterke punten tijdens het verblijf

Leuke variatie in B&B's en hostel locaties. We zijn overal enorm gastvrij ontvangen.

Oude Hengel

Goede ervaringen met NBBS. Aardige mensen die alles voor je uit willen zoeken en willen regelen. De reizen zijn goed geregeld.

Sterke punten tijdens het verblijf

Geweldige accommodaties. Elke keer werden we weer verrast bij aankomst.

De routebeschrijving was niet altijd erg duidelijk. Gelukkig hadden we navigatie gehuurd. Jammer dat er bij de routebeschrijving geen informatie zat over trekpleisters langs of in de buurt van de... De routebeschrijving was niet altijd erg duidelijk. Gelukkig hadden we navigatie gehuurd. Jammer dat er bij de routebeschrijving geen informatie zat over trekpleisters langs of in de buurt van de route. Dit hadden we 2 jaar geleden wel bij onze reis naar Amerika.

Gezin

Medewerkers van NBBS Reizen denken goed mee en geven bruikbaar advies.

Sterke punten tijdens het verblijf

Prachtige natuur, bijna allemaal super goede accommodaties, verhuur auto, lokale reisagent, zeer vriendelijke bevolking

Kosten voor de excursies waren best hoog