Patrick

Lessen waren goed en interactief. Kwalitatief goede docenten met heldere uitleg. Met andere woorden ben ik erg positief over NCOI en de lesstof.

Beste Patrick,
Beste Patrick,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je de lessen goed en interactief vond en dat de docenten kwalitatief goede uitleg gaven. We zijn blij dat je zo tevreden bent met NCOI en de lesstof.

Daphne

De inhoud van de lessen kwam erg overeen met mijn dagelijkse werkzaamheden als HR Officer. Onze docent had enorm veel kennis over het vak dus hij had antwoord op alle vragen!

Beste Daphne,
Beste Daphne,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat de inhoud van de lessen goed aansluit bij je dagelijkse werkzaamheden als HR Officer en dat de docent veel kennis had en al je vragen kon beantwoorden. We zijn blij dat je zo tevreden bent met de opleiding.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de opleiding. Mocht je nog vragen hebben of iets willen delen, aarzel dan niet om contact met ons op te... Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de opleiding. Mocht je nog vragen hebben of iets willen delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Marije

Vond de opleiding goed aansluiten bij mijn eigen beroep. wel vond ik dat er soms dubbel stuken zaten in de moduleopdrachten dan met name de theorie

Beste Marije,
Beste Marije,
Bedankt voor je feedback. Het is fijn om te horen dat de opleiding goed aansluit bij je beroep. We begrijpen dat dubbele stukken in de moduleopdrachten verwarrend kunnen zijn en zullen dit punt zeker meenemen om onze materialen te verbeteren.
Nogmaals dank voor je input.

Lotte

De opleiding biedt praktische en waardevolle inzichten in het adviseren binnen de overheid. Ik heb vooral de focus op persoonlijke ontwikkeling en praktijkgerichte opdrachten als zeer leerzaam... De opleiding biedt praktische en waardevolle inzichten in het adviseren binnen de overheid. Ik heb vooral de focus op persoonlijke ontwikkeling en praktijkgerichte opdrachten als zeer leerzaam ervaren. De combinatie van theorie en praktijk zorgde ervoor dat ik de opgedane kennis direct kon toepassen in mijn werk.

Beste Lotte,
Beste Lotte,
Wat fijn om te horen dat je de opleiding als praktisch en waardevol hebt ervaren, vooral met de focus op persoonlijke ontwikkeling en praktijkgerichte opdrachten. Het is geweldig dat je de combinatie van theorie en praktijk direct kunt toepassen in je werk. Bedankt voor je positieve feedback!
NCOI Opleidingen

Goede kwaliteit van de opleiding. Interactieve opzet. Sluit goed aan bij de praktijk.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de opleiding en de interactieve opzet. We zijn blij dat de opleiding goed aansluit bij de... Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de opleiding en de interactieve opzet. We zijn blij dat de opleiding goed aansluit bij de praktijk.

Rogier

Docenten:
Docenten:
Over het algemeen prima, veel verschil tussen docenten uit de praktijk en docenten die uit de klaslokalen komen. Zat een enkele docent tussen die mijn inziens volledig de plank mis heeft geslagen en iets anders zat te doceren dan waar de module over ging. Heb ik in die betreffende module ook dusdanig mijn feedback over gegeven.

Beoordelingen
Het verschil in docenten (praktijk vs klaslokaal) merk je ook in de beoordelingen. Daar moet veel meer afstemming op komen om discussies, klachten en bezwaarprocedures tussen student en NCOI te verminderen.

De locatie en de voorzieningen op de locatie (hoofdzakelijk BCN Arena gezeten) waren uitstekend.
Lesmateriaal daarentegen sloot niet altijd even goed aan op de stof in de module. En een enkele keer vond ik het lesmateriaal ver beneden niveau.

De aansluiting op de beroepspraktijk is enorm verbeterd na de aanpassingen in de opzet van de opleiding. Bij de initiële opzet werd een concrete opdracht met vraagstukken meegegeven, terwijl in de huidige opzet de opdracht en vraagstukken tot zekere hoogte zelf bedacht moeten worden. Vanuit discussies met medestudenten merk ik dat veel mensen daar moeite mee hebben gehad. Mijns inziens hoort dit bij het niveau van een MBA en is zijn deze aanpassingen zeer ten goede van de kwaliteit van de opleiding geweest.

Beste Rogier,
Beste Rogier,
Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het is goed om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met de docenten en de voorzieningen op de locatie. We waarderen je opmerkingen over de verschillen tussen praktijkdocenten en docenten uit de klaslokalen, en we zullen dit punt zeker meenemen om meer afstemming te creëren en discussies en klachten te verminderen.
Wat betreft het lesmateriaal, we begrijpen dat het belangrijk is dat dit goed aansluit op de stof in de module. We zullen je feedback gebruiken om onze materialen te verbeteren. Het is fijn om te horen dat de aanpassingen in de opzet van de opleiding de aansluiting op de beroepspraktijk hebben verbeterd en dat je deze veranderingen positief ervaart.
Nogmaals dank voor je waardevolle input.

Jan

Prima begeleiding gehad en op vragen werd snel gereageerd.

Beste Jan,
Beste Jan,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de begeleiding en de snelle reacties op je vragen. We zijn blij dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.
NCOI Opleidingen

Een prima basis voor de vervolg opleiding.

Beste Hannie,
Beste Hannie,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat je de opleiding als een goede basis voor je vervolgopleiding ervaart. Mocht je nog vragen hebben of iets willen delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Paul

De masteropleiding biedt een uitstekende basis voor mijn werk als manager bij de Rijksoverheid. Hoewel je de lesstof niet altijd 1-op-1 kunt toepassen in de praktijk, komt het ontzettend dichtbij.... De masteropleiding biedt een uitstekende basis voor mijn werk als manager bij de Rijksoverheid. Hoewel je de lesstof niet altijd 1-op-1 kunt toepassen in de praktijk, komt het ontzettend dichtbij. De theoretische kennis en onderzoeken die tijdens de opleiding aan bod komen, zijn van hoge kwaliteit en hebben me echt geholpen om mijn inzicht en vaardigheden in mijn beroepspraktijk verder te ontwikkelen. De locatie en faciliteiten zijn prima geregeld, al is het wel jammer dat er zelden leslocaties in het noorden van het land worden aangeboden. Al met al kan ik deze master van harte aanbevelen aan iedereen die zijn managementvaardigheden verder wil aanscherpen.

Beste Paul,
Beste Paul,
Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat de masteropleiding een uitstekende basis biedt voor je werk en dat de theoretische kennis en onderzoeken van hoge kwaliteit zijn. We zijn blij dat je je inzicht en vaardigheden verder hebt kunnen ontwikkelen. We nemen je opmerking over de leslocaties in het noorden van het land mee om onze dienstverlening te verbeteren.
Nogmaals dank voor je aanbeveling en feedback.