Dorine

Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met de NCOI. De studie zoals aangeboden in diverse vormen (zowel fysiek hele dagen, halve dagen als digitaal) ging niet door wegens te weinig deelname. De... Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met de NCOI. De studie zoals aangeboden in diverse vormen (zowel fysiek hele dagen, halve dagen als digitaal) ging niet door wegens te weinig deelname. De enige optie bleek zelfstudie, tegen overigens hetzelfde tarief.
Ik heb voor dit laatste uiteindelijk zelf gekozen maar bleek absoluut niet haalbaar binnen de geplande tijdsduur. Ik heb meerdere malen tevergeefs geprobeerd contact te zoeken met de NCOI en wacht nog steeds op een reactie.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback, Dorine. Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze opleiding. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de geplande studievormen niet... Bedankt voor je feedback, Dorine. Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze opleiding. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de geplande studievormen niet doorgaan en je uiteindelijk voor zelfstudie moest kiezen. Het is zeker niet de bedoeling dat je zonder de nodige ondersteuning blijft zitten. Echter zien we niet terug dat er een vraag uitstaat. Mocht dit probleem zich nog voordoen, stuur ons een mail of neem contact op met een van de collega's! We zullen je van dienst zijn.

Jada

Ik ben echt erg ontevreden over deze opleiding. Ik heb er een lange tijd voor gespaard, maar je krijgt echt niet waard voor je geld.
Er waren te weinig aanmeldingen voor virtual classroom, en...
Er waren te weinig aanmeldingen voor virtual classroom, en daarom was mijn enige optie om de opleiding via e-learning te volgen (reizen naar Utrecht is voor mij niet haalbaar). Dit voor hetzelfde bedrag als virtual classroom, terwijl ik met e-learning géén lessen kreeg.
De feedback die ik kreeg vanuit de docent op opdrachten was vaak een algemene feedback die andere studenten ook kregen. Daarnaast bleek de docent niet geïnformeerd over het feit dat de student bij e-learning recht heeft op 2 (ipv 1) telefoontjes met de docent per module. Toen ik vroeg naar een 2e belletje, als afsluiting van de module en als voorbereiding op het tentamen, mocht dat met wat gezucht, maar dan wel als vervanging van het telefoontje van de tweede module. Ik heb tijdens de 2e module dus geen telefonisch contact gehad met de docent.
Ook heb je nog recht op vragen stellen via e-Connect tot 2 weken na de laatste les. Ik kreeg laat antwoord op mijn vragen er werd meermaals herhaald dat ‘dit nu echt de laatste keer is’ dat ik antwoord krijg. Terwijl ik nog ruim binnen deze termijn zat met met mijn vragen. Het minimale dat ik verwacht van een opleiding van 4000€.
Ik heb het grootste gedeelte van mijn opleiding geen toegang gehad tot EBSCOhost, terwijl ik wel had aangegeven hier niet bij te kunnen. Ook via het technisch support was dit moeilijk op te lossen.

De inhoud van de opleiding was interessant, maar op sommige plekken ook verjaard. Deze boeken had ik echter ook zelf kunnen lezen zonder het circus van de NCOI er omheen te hebben.

Dit allemaal voor 4000€.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je uitgebreide feedback, Jada. Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met onze opleiding. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer de verwachte... Bedankt voor je uitgebreide feedback, Jada. Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met onze opleiding. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer de verwachte ondersteuning en kwaliteit niet worden geleverd, vooral gezien de kosten en de inspanning die je hebt geleverd.
We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze intern nogmaals bespreken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Echter zien we dat je al contact heb gehad met ons en hier een besluit uit is gekomen.

Jochem

Leuke opleiding, sluit goed aan bij praktijk. Kanttekening is dat de module opdracht als een sluier over de hele opleiding hangt. Er geen in mijn ogen iets teveel aandacht en energie naar toe. Het... Leuke opleiding, sluit goed aan bij praktijk. Kanttekening is dat de module opdracht als een sluier over de hele opleiding hangt. Er geen in mijn ogen iets teveel aandacht en energie naar toe. Het was voor mijn gevoel vooral belangrijk dat iedereen die haalde. De manier waarop beoordeelt wordt hangt vooral af hoe goed je een loopbaan traject kunt opschrijven en niet zozeer hoe goed je die nu begeleidt.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je positieve review, Jochem! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze opleiding. Jouw feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige en... Bedankt voor je positieve review, Jochem! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze opleiding. Jouw feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige en waardevolle opleidingen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NCOI Opleidingen.

Monique

1e keus locatie is 1x gehonnoreerd, eigenlijk altijd naar Utrecht met 1,5 uur voor een enkele reis. Veel te weinig praktijk lessen gehad, het stagneert daardoor tijdens de stage met een sumiere... 1e keus locatie is 1x gehonnoreerd, eigenlijk altijd naar Utrecht met 1,5 uur voor een enkele reis. Veel te weinig praktijk lessen gehad, het stagneert daardoor tijdens de stage met een sumiere basis kennis. Slechte communicatie vanuit de bezwarencommissie met veel onrust tot gevolg. Binnen 3 minuten 2 mails van de bezwarencomm. met verschillende antwoorden. Er worden examen data aangeboden terwijl er een les geplant staat. Te weinig examenplekken voor het aantal leerlingen. Eén praktijkleeraar die amper praktijk les heeft gegeven en meer zijn frustraties deelde als praktiserend fysiotherapeut en meer bezig was met een promotie voor zijn boek. Soms praktijklessen van 3 u/dag wat wel langer had gemogen, we zijn er dan toch.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring, Monique. Het spijt ons te horen dat je zoveel uitdagingen hebt ervaren tijdens je opleiding. We begrijpen dat de locatiekeuze, het... Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring, Monique. Het spijt ons te horen dat je zoveel uitdagingen hebt ervaren tijdens je opleiding. We begrijpen dat de locatiekeuze, het gebrek aan praktijklessen, en de communicatie vanuit de bezwarencommissie voor veel onrust hebben gezorgd. Ook de problemen met de examenplanning en de praktijklessen zijn zeer vervelend.
We waarderen je gedetailleerde feedback en zullen dit zeker gebruiken om onze programma's en communicatie te verbeteren. Jouw input helpt ons om de kwaliteit van onze opleidingen te verhogen en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze studenten.
NCOI Opleidingen

Er is tijdens de les weinig aandacht geweest voor de lesstof. Voor het examen heb ik voornamelijk zelfstudie toegepast. De lesdagen waren meer interactieve dagen waarop je kunt sparren met... Er is tijdens de les weinig aandacht geweest voor de lesstof. Voor het examen heb ik voornamelijk zelfstudie toegepast. De lesdagen waren meer interactieve dagen waarop je kunt sparren met studiegenoten, maar sommige onderwerpen hadden niet direct raakvlakken met de studie zelf.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze opleiding. Jouw feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige en waardevolle... Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze opleiding. Jouw feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige en waardevolle opleidingen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NCOI Opleidingen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de opleiding. We begrijpen dat dit teleurstellend voor je is.
We waarderen je feedback...
We waarderen je feedback en zullen dit gebruiken om onze programma's te verbeteren. Jouw input helpt ons om de kwaliteit van onze opleidingen te verhogen en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze studenten.
NCOI Opleidingen

Helaas ging de opleiding op locatie niet door en heb ik ervoor gekozen om de e-learning te doen. Als je de e-learning volgt heb je eigenlijk niet zoveel aan de docenten. Ik had er meer van verwacht.... Helaas ging de opleiding op locatie niet door en heb ik ervoor gekozen om de e-learning te doen. Als je de e-learning volgt heb je eigenlijk niet zoveel aan de docenten. Ik had er meer van verwacht. Er wordt een kennismakingsgesprek ingepland maar verder spreek je ze niet echt. Het huiswerk wordt wel nagekeken en er wordt op gereageerd. De eerste docent heb ik wel een vraag gesteld n.a.v het examen omdat ik iets niet duidelijk vond. Daar kreeg ik tot twee keer toe geen antwoord op mijn vraag. Waardoor ik iets niet goed kon toepassen. Gelukkig wel gehaald. Ik zou niet nog een keer een e-learning volgen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de opleiding op locatie niet doorging en dat de e-learning niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het... Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de opleiding op locatie niet doorging en dat de e-learning niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het contact met docenten belangrijk is en dat het teleurstellend kan zijn als dit niet voldoende is.
Het is goed om te horen dat je huiswerk wel werd nagekeken en dat je uiteindelijk geslaagd bent, ondanks de uitdagingen. We waarderen je feedback en zullen dit gebruiken om onze e-learning programma's te verbeteren, zodat ze beter aansluiten bij de behoeften van onze studenten.

Milou

Salestraining in 1 dag.

Hoe knap van onze docent dat hij ieder van ons tools mee heeft kunnen geven in 1 enkele dag.
Prettig waren zijn persoonlijke benadering en aandacht.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je fantastische beoordeling, Milou! Het is geweldig om te horen dat je zoveel hebt kunnen leren in slechts één dag en dat de persoonlijke benadering en aandacht van de docent je goed... Bedankt voor je fantastische beoordeling, Milou! Het is geweldig om te horen dat je zoveel hebt kunnen leren in slechts één dag en dat de persoonlijke benadering en aandacht van de docent je goed bevallen zijn. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een volgende opleiding of training.

Eline

Top, hele fijne lessen, praktijkgericht maar ook dieper ingaand op de stof. Er is ruimte voor discussie en ontwikkeling

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je fantastische beoordeling, Eline! Het is geweldig om te horen dat je de lessen als fijn en praktijkgericht hebt ervaren, en dat er ook ruimte was voor diepere discussies en... Bedankt voor je fantastische beoordeling, Eline! Het is geweldig om te horen dat je de lessen als fijn en praktijkgericht hebt ervaren, en dat er ook ruimte was voor diepere discussies en ontwikkeling. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een volgende opleiding of cursus.
NCOI Opleidingen

Klein beetje inzicht gekregen in de financiële wereld, diverse termen en inzichten zijn een stuk duidelijker geworden

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat je door de cursus meer inzicht hebt gekregen in de financiële wereld en dat diverse termen en inzichten nu duidelijker voor je... Bedankt voor je positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat je door de cursus meer inzicht hebt gekregen in de financiële wereld en dat diverse termen en inzichten nu duidelijker voor je zijn. We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een volgende opleiding of cursus.