Het is een training die niet aan mijn verwachtingen voldeed.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de training niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en we zullen je... Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de training niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en we zullen je opmerkingen gebruiken om onze trainingen te verbeteren.

Lieke

Ik vond het interessant en de docent maakte het goed te begrijpen, want het is best wel ingewikkelde stof. De locatie was helemaal prima en er zat een goede lunch bij.

Beste Lieke,
Beste Lieke,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je de cursus interessant vond en dat de docent de ingewikkelde stof goed begrijpelijk heeft gemaakt. Het is ook fijn om te weten dat je tevreden was met de locatie en de lunch.
Jouw feedback motiveert ons om door te gaan met het aanbieden van kwalitatieve en inspirerende opleidingen.
NCOI Opleidingen

Goede docent, die veel praktijkvoorbeelden benoemde en inspeelde op de casussen van diverse cursisten.
Opleiding heeft me veel inzicht en kennis gegeven.

Reactie NCOI Opleidingen:

Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij te horen dat je de opleiding als inzichtgevend en leerzaam hebt ervaren. Het is fijn om te weten dat de docent met praktijkvoorbeelden en casussen van... Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij te horen dat je de opleiding als inzichtgevend en leerzaam hebt ervaren. Het is fijn om te weten dat de docent met praktijkvoorbeelden en casussen van cursisten de stof goed heeft kunnen overbrengen.
Jouw input helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze deelnemers. Mocht je nog verdere suggesties of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
NCOI Opleidingen

Leuke en leerzame aanvulling op mijn werk als CDD analist. Maar er was teveel lesstof gepropt in de 3 cursusdagen. Mijn tip is om deze minimaal met 1 dagdeel uit te breiden zodat meer stilgestaan... Leuke en leerzame aanvulling op mijn werk als CDD analist. Maar er was teveel lesstof gepropt in de 3 cursusdagen. Mijn tip is om deze minimaal met 1 dagdeel uit te breiden zodat meer stilgestaan kan worden bij de eindopdracht.
De eindopdracht was weliswaar veel werk maar wel erg leuk om de leerdoelen te verwerken in de opdracht en onderzoek te doen. Tenslotte alle lof voor de docent die veel praktijkvoorbeelden gaf waardoor we ook door de stof zijn gevlogen. Echt een aanrader voor mensen die werkzaam zijn als analist CDD.

Reactie NCOI Opleidingen:

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback. We zijn blij te horen dat je de cursus als een waardevolle aanvulling op je werk als CDD analist hebt ervaren. We begrijpen je punt over de... Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback. We zijn blij te horen dat je de cursus als een waardevolle aanvulling op je werk als CDD analist hebt ervaren. We begrijpen je punt over de hoeveelheid lesstof en zullen zeker overwegen om de cursus met een extra dagdeel uit te breiden, zodat er meer tijd is voor de eindopdracht.
Het is fijn om te horen dat je de eindopdracht leuk vond en dat de docent met praktijkvoorbeelden de stof toegankelijk heeft gemaakt. Jouw aanbeveling voor andere CDD analisten waarderen we enorm.

Diana

De studie is pittig naast je werk! De docenten zijn deskundig en zeer hulpvaardig. Ik ben erg enthousiast geworden en wil hier zeker mee verder. Eerst nog even wachten op de uitslag van mijn laatste... De studie is pittig naast je werk! De docenten zijn deskundig en zeer hulpvaardig. Ik ben erg enthousiast geworden en wil hier zeker mee verder. Eerst nog even wachten op de uitslag van mijn laatste module opdracht😊

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je positieve feedback, Diana! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw input is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om onze... Bedankt voor je positieve feedback, Diana! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw input is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze deelnemers.
We streven ernaar om een hoge kwaliteit van onderwijs te bieden en nemen jouw opmerkingen serieus. Mocht je verdere suggesties of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Diane

Interessante opleiding. Heb veel geleerd, ook door in praktijk toe te passen. Het heeft zeker wel een impact ivm met gezin thuis. Maar een jaar is goed te overzien. Docenten dachten goed mee. Het... Interessante opleiding. Heb veel geleerd, ook door in praktijk toe te passen. Het heeft zeker wel een impact ivm met gezin thuis. Maar een jaar is goed te overzien. Docenten dachten goed mee. Het heeft mij meer verdieping gegeven, zodat ik als onderwijsassistente blijf werken waar ik nu werk.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback, Diane. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw input is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om onze opleidingen... Bedankt voor je feedback, Diane. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw input is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze deelnemers.
NCOI Opleidingen

Het is jammer dat de online vergaderruimte niet altijd naar behoren werkt. Dat had nog wel wat handen en voeten in aarde. Zorg dat de technologie werkt dan gaat opstarten vlotter :)

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw input is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om onze opleidingen continu te... Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw input is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze deelnemers.

Francis

De hele cursus verliep super alleen de controle van de examenopdracht liet erg lang op zich wachten ( tot zelfs na de uiterste datum)

NCOI Opleidingen

Jammer was dat het lesboek naar internet links verwees die verouderd waren. De lestijd was veel te kort. Veel tijd was alleen al nodig om de ACAD omgeving en de templates op orde te brengen. Veel... Jammer was dat het lesboek naar internet links verwees die verouderd waren. De lestijd was veel te kort. Veel tijd was alleen al nodig om de ACAD omgeving en de templates op orde te brengen. Veel cursisten haakten af omdat de cursus door tijdgebrek te snel ging. Ik heb jarenlange ervaring met diverse CAD paketten en heb thuis alles nog eens opnieuw moeten uitzoeken omdat e.e.a te sumier behandeld was in de lessen. Tenslotte was de eindopdracht een hele puzzel en was niet duidelijk wat er voor een tekening werd verwacht. Moest dit een enkel onderdeel zijn, een complete machine of iets wat daar tussenin zit. Vervelend was dat de locatie van de cursus op het laatste moment werd verplaatst.

NCOI Opleidingen

Direct toepasbaar in de praktijk.