Zowel de lesinhoud, de docent en het materiaal waren uitstekend. Alleen de manier waarop het allemaal in e-connect hing was wat onoverzichtelijk.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Jan-Pieter

De lessen waren praktisch, ruimte voor vragen, al met al heel er best!

Reactie NCOI Opleidingen:

Daar zijn we erg blij mee, Jan-Pieter! Bedankt voor je beoordeling.

Jessica

Prima, erg goed. Belangrijk is wel dat de docent zich ervan bewust is dat het soms overkomt of dat hij dit alle vele malen heeft gedaan. Voor mij was alles nieuw.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is erg fijn om te horen, Jessica! Bedankt voor je review en deelname.

Arnelli

Ik heb veel geleerd

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is super om te lezen, Arnelli! Bedankt voor je beoordeling.
NCOI Opleidingen

Het is op de verdieping van de cursusruimten boven in het gebouw niet mogelijk om opdrachten uit te werken als je in groepen uit het lokaal gaat. Er was alleen ruimte in de koffiekamer. Het was daar... Het is op de verdieping van de cursusruimten boven in het gebouw niet mogelijk om opdrachten uit te werken als je in groepen uit het lokaal gaat. Er was alleen ruimte in de koffiekamer. Het was daar druk met cursisten van andere opleidingen en er was geen mogelijkheid tot schrijven aan flapovers.
Het was niet mogelijk een dag parkeerkaart te kopen bij de receptie. In Eindhoven bijvoorbeeld, is dit wel een service die wordt aangeboden.
Lunch: brood aanbod erg karig. Alleen witte harde bolletjes en stokbrood wat de cursist zelf moet snijden. Je mag geen dranken bij de lunch gebruiken zoals bijvoorbeeld melk. Dit mag enkel tegen bijbetaling. Als ik de lunch van BCN Eindhoven vergelijk met die van Arnhem zit daar nog al wat verschil in terwijl het cursusgeld voor beide locaties hetzelfde is.
Prettige instructeur die de les aantrekkelijk maakt en houdt.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.
Met...

Paulien

De stof was interessant. Het verschil in docenten is groot. De ene docent hield zich aan de stof van de bestuursacademie en de ander niet. Een van de docenten was saai, langdradig en had en gaf geen... De stof was interessant. Het verschil in docenten is groot. De ene docent hield zich aan de stof van de bestuursacademie en de ander niet. Een van de docenten was saai, langdradig en had en gaf geen energie.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback, Paulien! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!

Lotte

De training sluit perfect aan bij de praktijk, met veel praktische tips die direct toepasbaar zijn! Super!

Reactie NCOI Opleidingen:

Hartelijk dank voor je review, Lotte. We vinden het erg fijn om te lezen dat je de training als leerzaam hebt ervaren. We wensen je veel succes en plezier met het toepassen van je kennis in je... Hartelijk dank voor je review, Lotte. We vinden het erg fijn om te lezen dat je de training als leerzaam hebt ervaren. We wensen je veel succes en plezier met het toepassen van je kennis in je carrière. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Weer veel geleerd

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact opnemen met ons.
Met...
NCOI Opleidingen

BKE volg ik omdat ik voor de NCOI leerlingen mag begeleiden. Het sluit op dit moment helemaal niet aan op mijn werk dus het is nog een puzzel. Maar mijn begeleidster helpt mij prima wanneer ik haar... BKE volg ik omdat ik voor de NCOI leerlingen mag begeleiden. Het sluit op dit moment helemaal niet aan op mijn werk dus het is nog een puzzel. Maar mijn begeleidster helpt mij prima wanneer ik haar spreek.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
NCOI...

Tanja

Zeer kundige docenten, goede locatie. Alles goed geregeld en verzorgd

Reactie NCOI Opleidingen:

Fijn dat je zo tevreden bent over onze docenten. We zullen je compliment intern doorzetten, Tanja!