Veel marketing geen sales
Reactie NCOI Opleidingen:
Hartelijk dank voor je recensie!
NCOI Opleidingen
Hartelijk dank voor je recensie!
NCOI Opleidingen
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We nemen je feedback intern met ons mee. Bedankt!
NCOI Opleidingen
Bedankt voor het delen van je feedback met ons.
NCOI Opleidingen
We waarderen je tijd en moeite om een review te schrijven. Dankzij jouw review kunnen we onze service blijven verbeteren.
NCOI Opleidingen
Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
NCOI Opleidingen
Wat jammer om te lezen dat je niet algeheel tevreden bent. Als je een klacht wilt indienen over dit onderwerp, adviseren we je om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze...
Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
NCOI Opleidingen
Bedankt voor je feedback. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.
Met...
We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.