Judith

Prima studie als je junior Recruiter bent, of je eerste stap wilt zetten in het recruitmentvak.
Zelf miste ik echt wat verdieping, ik vond de lesstof erg oppervlakkig en heb daardoor weinig geleerd. Wel fijn om met mede recruiters te kunnen sparren.
De leslocaties in Utrecht zijn slecht bereikbaar met OV.

Reactie NCOI Opleidingen:

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt!

Hans

Docenten waren leuk, soms bevlogen.
Lesinhoud soms achterhaald,te verouderde leerstof.
Locaties waren prima,goed verzorgd.

Ivm andere functie werk, was uiteindelijk de leerstof...
Docenten waren leuk, soms bevlogen.
Lesinhoud soms achterhaald,te verouderde leerstof.
Locaties waren prima,goed verzorgd.

Ivm andere functie werk, was uiteindelijk de leerstof niet relevant.

Reactie NCOI Opleidingen:

We zijn erg blij met je beoordeling. Dankjewel dat je hem met ons hebt gedeeld!

Mara

De docent was duidelijk, fijn en professioneel. Maar de communicatie met NCOI zelf is slecht. Ik bel en mail al 5 maanden lang over een herkansing, elke keer wordt ik alle kanten op gestuurd en... De docent was duidelijk, fijn en professioneel. Maar de communicatie met NCOI zelf is slecht. Ik bel en mail al 5 maanden lang over een herkansing, elke keer wordt ik alle kanten op gestuurd en krijg ik te horen dat het geregeld wordt, maar we zijn nu 5 maanden verder en er is nog steeds niks veranderd en ben ik nog steeds aan het wachten op de herbeoordeling.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen dat je hier nog steeds geen duidelijkheid over hebt, Mara. Mocht je nog geen reactie hebben ontvangen, dan helpen we je graag verder. Kun je dan even contact met ons opnemen... Wat jammer om te lezen dat je hier nog steeds geen duidelijkheid over hebt, Mara. Mocht je nog geen reactie hebben ontvangen, dan helpen we je graag verder. Kun je dan even contact met ons opnemen via een van onze Social Media kanalen?

Esther

De instructies waren helder. Het interactieve van de les was nuttig om de leerstof beter te begrijpen.
De inhoud van de training is relevant en direct toepasbaar op praktijksituaties. Docent was prettig in de omgang, deskundige op het vakgebied.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om horen, Esther! Bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
NCOI Opleidingen

Ik vind het niveau van de docenten over het algemeen goed. De opleiding sluit aan bij de beroepspraktijk.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling te schrijven.

Sophie

Goede lessen door praktijk gerelateerde leraren

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor het delen van je feedback.

Lucia

Docenten zijn vakkundig; online leeromgeving niet zo handig wat betreft microfoon en camera delen. Docenten hebben regelmatig hier last van.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is super om te lezen! Verder nemen we je feedback met ons mee. Bedankt voor je beoordeling.

Sylvain

Een prettige wijze van studeren, goed materiaal en uitstekende docenten. Kleine kanttekening bij het nieuwe systeem van de beroepsproducten. Dit systeem lijkt nog onvoldoende uitgedacht en biedt... Een prettige wijze van studeren, goed materiaal en uitstekende docenten. Kleine kanttekening bij het nieuwe systeem van de beroepsproducten. Dit systeem lijkt nog onvoldoende uitgedacht en biedt 'nog' weinig handvatten voor de student.

Reactie NCOI Opleidingen:

Hartelijk dank voor je recensie! We zijn erg blij met je positieve feedback.

Gerjanne

Hele fijne trainer, die ondanks de groep, toch persoonlijk benadert! Handige handvaten voor de toekomst gekregen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.

Daniëlle

Ik heb het als een fijne en duidelijke opleiding ervaren. Ik heb hier veel aan in de praktijk!

Reactie NCOI Opleidingen:

Fijn dat je ons product hebt beoordeeld en deelgenomen hebt. Bedankt!