Stijn

Het positieve aan de opleiding bij NCOI is dat er veel kennis aanwezig is bij de docenten en men je ook echt wil helpen. Soms kan de houding of stelligheid van een docent niet matchen met die van... Het positieve aan de opleiding bij NCOI is dat er veel kennis aanwezig is bij de docenten en men je ook echt wil helpen. Soms kan de houding of stelligheid van een docent niet matchen met die van jezelf. Dit hoeft echter geen belemmering te zijn, het kan je helpen om op een andere manier naar de stof te kijken en zo te leren.

Het vervelende is dat degenen die je opdracht nakijkt, een hele andere kijk op de stof heeft als je docent en dit zorgt ervoor dat de opdracht die in de les besproken is en als heel goed wordt beoordeeld, bij degene die het nakijkt een onvoldoende oplevert. Als je jouw module bespreekt en vergelijkt met de opdracht van medestudenten, dan heeft hun beoordelaar een soort gelijke opdracht beoordeelt als ruim voldoende. Dit voelt niet eerlijk en hier kun je geen bezwaar tegen maken volgens de regels van NCOI. Echter zorgt het wel voor extra kosten, iets wat mij inziens niet zou mogen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Frank

Ik vond het jammer dat er geen mogelijkheid was om de lessen te volgen in een klas lokaal.
On line geeft minder discussies en vind dit juist leerzaam.

Reactie NCOI Opleidingen:

We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt, Frank. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen... We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt, Frank. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er door te weinig aanmeldingen het een en ander geschoven moet worden, hierdoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op een bepaalde locatie, online via een virtual classroom of e-learning beschikbaar is. Onze excuses hiervoor. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Liza

De training sluit erg goed aan bij mijn werk/praktijk. Docent heeft veel kennis en maakt er een interactieve training van.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review, Liza! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.

Sanne

Ik vond dat de docent veel werkervaring had en daardoor konden we veel bespreken. Ik ben tevreden over de training en ik heb veel handvaten waar ik mee vooruit kon. Ik kan echt iets met de... Ik vond dat de docent veel werkervaring had en daardoor konden we veel bespreken. Ik ben tevreden over de training en ik heb veel handvaten waar ik mee vooruit kon. Ik kan echt iets met de informatie die ik heb meegekregen.
Ik vond het niet fijn dat hij had gezegd dat mensen met een MBO 4 opleiding laaggeschoold zijn. Ik ben zelf MBO4 opgeleid en ik vind niet dat de docent daar een oordeel over mag hebben. Dat voelt niet als een veilige omgeving, voor mij om alle vragen te stellen. Ik heb deze feedback ook zelf meegegeven. aan hem.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de training zelf. Verder vinden wij het jammer om te lezen over je ervaringen met de docent. We zullen je feedback intern doorzetten aan ons... Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de training zelf. Verder vinden wij het jammer om te lezen over je ervaringen met de docent. We zullen je feedback intern doorzetten aan ons docentenmanagement. Bedankt voor het delen van je review.

Tom

Beste NCOI,

Beste NCOI,

Met veel plezier wil ik jullie mijn positieve feedback geven over de opleiding Training Ziekteverzuim en Re-integratie. Ik heb deze opleiding gevolgd, omdat ik meer kennis en inzicht wilde krijgen in dit belangrijke onderwerp.

Ik vond de opleiding zeer goed verzorgd. De inhoud was duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik de stof goed kon volgen. De docent was deskundig en gaf duidelijke en praktische uitleg. De opdrachten en oefeningen waren leerzaam en relevant voor de praktijk.

Ik heb veel geleerd over de verschillende aspecten van verzuimmanagement en re-integratie. Ik heb nu een goed inzicht in de wet- en regelgeving, de oorzaken van verzuim en de verschillende re-integratietrajecten.

Ik ben vooral tevreden over de volgende punten:

De docent was zeer betrokken en enthousiast. Hij was altijd bereid om vragen te beantwoorden en gaf duidelijke en praktische tips. Ik heb veel geleerd van zijn persoonlijke ervaringen en verhalen.
De opdrachten en oefeningen waren leerzaam en relevant voor de praktijk. Ik heb veel geleerd over hoe ik verzuim in mijn eigen organisatie kan voorkomen en beperken.
De opleiding is goed gestructureerd en overzichtelijk. Het is makkelijk om de stof te volgen en om de opgedane kennis toe te passen.
Ik ben blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Het heeft me veel kennis en vaardigheden opgeleverd die ik in mijn werk kan gebruiken. Ik ben ervan overtuigd dat ik door deze opleiding een waardevolle bijdrage kan leveren aan het terugdringen van verzuim in mijn organisatie.

Tom Denissen MSc

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen, Tom! Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback. Daar zijn we erg blij mee!

Mark

Top locatie - Top docent - veel geleerd - Bedankt

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen, Mark! Bedankt voor je positieve feedback.

Johan

Ik vond het boek echt SUPER slecht aansluiten op het doel van de opleiding. Niemand gebruikt Datavault 2 dus waarom deze keuze en niet gewoon een goed boek - Kimbal - of Nederlandstalig. Algehele... Ik vond het boek echt SUPER slecht aansluiten op het doel van de opleiding. Niemand gebruikt Datavault 2 dus waarom deze keuze en niet gewoon een goed boek - Kimbal - of Nederlandstalig. Algehele DWH kennis heb ik niet vanuit het boek of de lesstof maar van de leraar en medestudenten. Zonde van het geld zeker met zo’n slecht Boek. Schaam je NCOI. Daarnaast ook belachelijk dat de laatste les werd verplaatst en geen nieuwe docent door jullie werd geregeld, deze data s staan bij eenieder al maanden in de agenda echt ONBEGRIJPELIJK- slecht NCOI. Ik zou graag een geldelijke compensatie krijgen of alsnog een goed boek.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen. Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en... Wat jammer om te lezen over je ervaringen. Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
NCOI Opleidingen

De hoeveelheid die verwacht gelezen te worden en te voorbereiden voorafgaand aan een les, is absurd en onmogelijk. Op deze manier wordt ook teveel kennis in een korte tijd gepropt.

Ik...

Ik vind de casussen en artikelen die behandeld worden in de les, vrij achterhaald en ook is de stof heel erg basis. Er is weinig diepgang op de kennis, ook niet tijdens de lessen. Als je zelf het Basisboek Online Marketing leest ben je net zo ver.

Met de literatuur of lessen ontvang je ook niet voldoende kennis om de moduleopdracht goed uit te voeren. Hiervoor moet je toch echt zelf op onderzoek uit via het internet.

Ik vind het jammer dat de focus erg ligt op deze moduleopdracht en de vele regels die eraan verbonden zijn. Een marketingplan van max. 7 pagina's heeft helaas, net als de opleiding, weinig inhoud.

Daarnaast was de docent niet vakbekwaam en constant over zichzelf aan het praten, met daarbij geen enkele toegevoegde waarde voor de conversatie. Zwaar teleurgesteld in de kwaliteit van deze opleiding!

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je feedback en we vinden het jammer om te lezen dat je niet algeheel tevreden bent over de opleiding. We gaan je waardevolle feedback intern doorzetten ter verbetering van... Bedankt voor het delen van je feedback en we vinden het jammer om te lezen dat je niet algeheel tevreden bent over de opleiding. We gaan je waardevolle feedback intern doorzetten ter verbetering van de kwaliteit en service.

Slecht

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te horen. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Mocht je deze met ons willen delen, neem dan gerust even contact met ons op!
NCOI Opleidingen

Inhoud was niet volledig(mis een boekje).
M.b.t. de opgave is het niet altijd meteen eenduidig welke tabel te gebruiken.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je review. Goed dat je dit aangeeft en we nemen je feedback intern met ons mee.