Docenten: er is veel diversiteit in de kunde van lesgeven bij de docenten, qua kennis waren ze allemaal wel adequaat maar niet alle docenten konden de lesstof goed overbrengen.
Voorziening...
Voorziening &Locaties: Ik ging naar Hoogoorddreef/Atlas met openbaar vervoer, dat ging prima. Ik moest eenmaal door staking met de auto en de kosten van parkeren zijn idioot hoog, dit vond ik wel echt een nadeel. De catering is top. De medewerkers die in dit gebouw rondlopen, van interieurverzorger tot keukenpersoneel zijn zeer aardig en vakbekwaam.
Aansluiting beroepspraktijk: 1e jaar super goede aansluiting op het vakgebied, het laatste jaar met 3 modules over BiSL vond ik teveel van het goede, Internationale bedrijven werken niet of nauwelijks met BiSL. Je ziet dat de (semi)overheid en gemeentes hier wel meer mee werken maar de opgedane kennis kan je dan alleen in praktijk brengen als je in deze sector werkzaam bent.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over de opleiding. Verder nemen we je punten van feedback intern met ons mee!
NCOI Opleidingen

Lesinhoud: syllabus & werkboek waren goed en compleet. Leesde fijn weg.
Lesinhoud: syllabus & werkboek waren goed en compleet. Leesde fijn weg.
Docent: prettige docent die duidelijk en helder communiceerde. Veel interactie met groep. Wisselde theorie en praktijk / opdrachten goed op elkaar af. Goede opbouw van lessen. Zorgde dat we stuk voor stuk uit onze comfortzone kwamen wat erg leerzaam was.
Locatie: top (kort bij station), zeer goed verzorgde lunch en energie break, koffie/fris.
Opgeleverd: inzicht gekregen waar ik nu sta waar ik heen wil en hoe ik er kom. Doelstellingen gezet om aan te merken. Ook fijne positieve feedback van medestudenten gekregen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Marga

Zeer praktisch

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor je positieve feedback.

Wouter

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review, Wouter!
NCOI Opleidingen

De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. Het heeft mij een duwtje in de goede richting gegeven.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed om te horen! Bedankt voor je positieve review.

Paul

Relevant, op niveau, moeilijke materie. Ik zou iets meer handvatten willen op verdieping naast de verwijzing naar het boek. Goede cursusdag.

Hallo Paul,
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je aanwezigheid.

Esther

Ik vond het een leuke opleiding. Van mij had de opleiding 1 keer per 2 weken mogen plaats vinden. Ik heb aan mezelf gemerkt dat ik het fijner vind om echt klassikaal een opleiding te volgen.... Ik vond het een leuke opleiding. Van mij had de opleiding 1 keer per 2 weken mogen plaats vinden. Ik heb aan mezelf gemerkt dat ik het fijner vind om echt klassikaal een opleiding te volgen. Hopelijk zal dat bij de volgende opleiding wel zo zijn.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor je positieve feedback.

Jasper

Ik wacht echter nog wel op antwoord van een telefoontje van ca. 2 weken geleden.
Daar ben ik wel ontevreden over. Tevens over het feit dat ik klassikaal wilde en alleen maar virtual classroom krijg.

Hallo Jasper,
Hallo Jasper,
Wat jammer om te lezen over je ervaringen met het contact met ons. We hopen dat je inmiddels al contact hebt gehad. Mocht dit niet zo zijn, laat het ons dan gerust even weten via een van onze Social Media kanalen.

Mirjam

De gevolgde modules waren interessant om te volgen. Nuttig qua inhoud en passend bij mijn werk, Qua ondersteuning maakt de docent wel verschil. Bij de eerste module heb ik vragen gesteld aan mijn... De gevolgde modules waren interessant om te volgen. Nuttig qua inhoud en passend bij mijn werk, Qua ondersteuning maakt de docent wel verschil. Bij de eerste module heb ik vragen gesteld aan mijn begeleider maar nooit een reactie gekregen. Jammer! De andere twee modules was een prima docent.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed om te horen dat de inhoud bij je werk past. Verder jammer om te horen dat je bij de eerste module nooit een reactie hebt ontvangen van je begeleider. We gaan je feedback hierover intern... Wat goed om te horen dat de inhoud bij je werk past. Verder jammer om te horen dat je bij de eerste module nooit een reactie hebt ontvangen van je begeleider. We gaan je feedback hierover intern doorzetten.

Rianne

De docent was heel meegaand en dacht goed mee met onze wensen. Gaf duidelijk uitleg.
De locaties waren goed te bereiken en zijn voorzien van goed eten en drinken.
het is echt de basis van...
De locaties waren goed te bereiken en zijn voorzien van goed eten en drinken.
het is echt de basis van het boekhouden en in mijn vakgebied is alles al geautomatiseerd. ik heb wel meer duidelijkheid waarom ik bepaalde dingen doe.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te horen, Rianne! Bedankt voor het delen van je feedback met ons.