De lessen heb ik gevolgd in virtual classroom. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, veel interactie met de docenten en studenten. Fijne gemotiveerde docenten. Goede begeleiding. Lesstof is goed te... De lessen heb ik gevolgd in virtual classroom. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, veel interactie met de docenten en studenten. Fijne gemotiveerde docenten. Goede begeleiding. Lesstof is goed te begrijpen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.

Daniel

Voor mij was het een zeer zeer leerzame, waardevolle en leuke training. Een goede mix van theorie en praktijk. Ik heb veel handvatten gekregen die ik in de praktijk kan toepassen. Mede door de leuke... Voor mij was het een zeer zeer leerzame, waardevolle en leuke training. Een goede mix van theorie en praktijk. Ik heb veel handvatten gekregen die ik in de praktijk kan toepassen. Mede door de leuke groep die we hadden vloog de tijd voorbij. Ik vond het jammer die 2 dagen zo snel voorbij gingen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Jorieke

Docent was alleen maar aan het praten (constant) en bijna alleen maar theorie, Ik had meer van de cursus verwacht als in hands on en praktijk oefeningen. Het lesmateriaal is niet gebruikt.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback, Jorieke! We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de docent en dat het lesmateriaal niet is gebruikt. We zullen dit intern met ons meenemen ter... Bedankt voor je feedback, Jorieke! We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de docent en dat het lesmateriaal niet is gebruikt. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.

Karin

Ik heb voor deze opleiding gekozen om meer vakgerichte kennis te vergaren en niet om te leren hoe ik een module opdracht dien te maken. De opleidingsdagen gingen voor 90% over het maken van de... Ik heb voor deze opleiding gekozen om meer vakgerichte kennis te vergaren en niet om te leren hoe ik een module opdracht dien te maken. De opleidingsdagen gingen voor 90% over het maken van de moduleopdracht en niet om kennis te vergroten.

Reactie NCOI Opleidingen:

We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien, Karin! We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.

Cato

De eerste module heb ik online gevolgd. Dit vond ik totaal niet prettig. Ik werd daarin te weinig gemotiveerd in de lessen en er was weinig ruimte om echt bezig te zijn in de les met verschillende... De eerste module heb ik online gevolgd. Dit vond ik totaal niet prettig. Ik werd daarin te weinig gemotiveerd in de lessen en er was weinig ruimte om echt bezig te zijn in de les met verschillende opdrachten om te oefenen.
De fysieke lessen vond ik erg leuk en fijn om op deze manier deel te nemen.
Er was veel meer interactie met zowel docenten als andere studenten.
Echter vond ik het onprettig dat er geen rekening is gehouden met het volgen van fysieke lessen in Den Bosch of omgeving. Dit had vooraf bij de inschrijving al gecommuniceerd kunnen worden. Ik ben nou 1x in Amsterdam en 1x in Rotterdam terecht gekomen, omdat dat de 'dichtstbij zijnste' locatie was. Als ik dit vooraf had geweten, had ik wellicht een andere keuze gemaakt. Deze communicatie vanuit NCOI vond ik dan ook erg matig.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback, Cato! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!
NCOI Opleidingen

Ik vond de lessen en inhoud zeer interessant. Je gaat op een andere manier naar je organisatie kijken dan dat ik deed. De online lessen waren eigenlijk wel prima, maar interactief voor een online... Ik vond de lessen en inhoud zeer interessant. Je gaat op een andere manier naar je organisatie kijken dan dat ik deed. De online lessen waren eigenlijk wel prima, maar interactief voor een online les zijn heeft eigenlijk weinig toevoeging. Eén docent deed dat wel, maar dan duurde het voor mijn gevoel te lang en wilde ik graag weer terug naar een algemene klassikale les. Wel vond ik de module zorgmanagement in bepaalde opzichten lijken of HR Management en heeft deze module mij minder extra inzichten gegeven doordat de docent het eigenlijk niet leuk/goed kon overbrengen en daardoor mijn interesse verloor in het vak. Het vak Professionele COmmunicatie is voor twee dagen wellicht juist heel kort, de docent maakte de les heel goed interactief zodat we konden oefenen maar volgens mij is het zo'n belangrijk vak dat er wellicht een derde lesdag bij kon. Daarnaast was deze docent heel interessant waardoor het ook een leuk vak was. Al met al een goede leerzame opleiding maar het verschilt wel welke docent je krijgt.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback over de opleiding. We zijn blij dat je de lessen en inhoud zeer interessant vond en dat je op een andere manier naar je organisatie bent gaan kijken. We waarderen je... Bedankt voor je feedback over de opleiding. We zijn blij dat je de lessen en inhoud zeer interessant vond en dat je op een andere manier naar je organisatie bent gaan kijken. We waarderen je suggestie om het vak Professionele Communicatie uit te breiden met een derde lesdag en we zullen dit meenemen in onze evaluatie. We hopen dat je veel hebt geleerd van de opleiding en dat je je kennis en vaardigheden kunt toepassen in je werk.

Demi

Ik ben tevreden over de opleiding en de kennis die ik hiermee heb opgedaan. De modules waren duidelijk en de opdrachten sluiten goed aan.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen, Demi! Bedankt voor het delen van je feedback.
NCOI Opleidingen

Zeer interessant, e-learning heeft echter niet mijn voorkeur. Meest lastige is het maken van de eindopdracht, hierbij zou ik meer begeleiding wensen. Dat zou (denk ik) tijdens echte bijeenkomsten... Zeer interessant, e-learning heeft echter niet mijn voorkeur. Meest lastige is het maken van de eindopdracht, hierbij zou ik meer begeleiding wensen. Dat zou (denk ik) tijdens echte bijeenkomsten beter gaan.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
NCOI...
NCOI Opleidingen

Niet nakomen van afspraken fysiek onderwijs

Reactie NCOI Opleidingen:

We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er... We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er door te weinig aanmeldingen het een en ander geschoven moet worden, hierdoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op een bepaalde locatie, online via een virtual classroom of e-learning beschikbaar is. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Michel

Dit blijkt een vervolg opleiding te zijn voor mensen die al in de zorg werkzaam zijn met allerlei praktijk opdrachten welke ik niet kan uitvoeren daar ik niet werkzaam ben in de zorg. Daarnaast... Dit blijkt een vervolg opleiding te zijn voor mensen die al in de zorg werkzaam zijn met allerlei praktijk opdrachten welke ik niet kan uitvoeren daar ik niet werkzaam ben in de zorg. Daarnaast wilde ik klassikaal maar dat is niet mogelijk. Ook dit is niet duidelijk gemeld. Ik ben dan ook van mening dat het NCOI een verkeerd beeld geeft van de opleiding. Misleidend misschien zelfs. Maar ja daar heb ik niets aan. De lessen en opdrachten welke ik kan doe die doe ik maar geheel op mijn tempo. Mbt de leerkracht. Ik heb geen flauw idee wat die toe voegt. De opdrachten die ik heb kunnen doen werden als goed beoordeeld. Maar alleen via chat. Persoonlijk na eerste telefonische kennismaking nooit meer iemand gesproken.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Michel! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te... Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Michel! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.