Jaap

Inhoudelijke programma, het volgen van de masterclasses en het maken van de eindopdrachten is erg interessant. Ik vind de opleiding pittiger maar ook veel leuker en leerzamer dan dat ik van te voren... Inhoudelijke programma, het volgen van de masterclasses en het maken van de eindopdrachten is erg interessant. Ik vind de opleiding pittiger maar ook veel leuker en leerzamer dan dat ik van te voren had verwacht. Wat me tegenvalt is de kwaliteit en de toegevoegde waarde van lessen en de docenten. Docenten zijn over het algemeen redelijk goed op de hoogte van de stof maar lijken soms vooral de sheets langs te lopen en de masterclass te begeleiden. Het was interessant geweest als de lessen afwisselend zouden worden gegeven door toonaangevende gastdocenten uit de praktijk. De opdrachten bij de masterclass heb ik ervaren als wat te veel vrijblijvend waardoor deze niet altijd even goed aan sluiten op de les en op het eindproduct. Wat voor wij wel fijn werkt is dat de eindopdracht individueel dient te worden gemaakt, Hierdoor kan ik mijn studie zelf goed plannen en combineren met mijn privé en werksituatie. Ten slotte, wat ik erg jammer vind is dat er geen persoonlijk contact mogelijk is met de beoordelaar van een eindopdracht. Ik heb het echt gemist om achteraf de beoordeling te kunnen bespreken en daardoor deze ook beter te kunnen begrijpen. Dit geldt ook voor als je vragen stelt aan de beoordelaar via het examenbureau. Je voelt je daardoor wel echt een nummer.

Reactie NCOI Opleidingen:

Fijn om te lezen dat het programma inhoudelijk interessant is, Jaap! Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je... Fijn om te lezen dat het programma inhoudelijk interessant is, Jaap! Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
NCOI Opleidingen

De lesinhoud vond ik interessant omdat ik hier stiekem al veel mee van doen had. Om dan dieper de stof in te duiken om het nog beter te begrijpen vond ik fijn. Voor mij persoonlijk ga ik geen gehele... De lesinhoud vond ik interessant omdat ik hier stiekem al veel mee van doen had. Om dan dieper de stof in te duiken om het nog beter te begrijpen vond ik fijn. Voor mij persoonlijk ga ik geen gehele opleiding meer online doen. Ik merk bij mezelf dat ik ook in de praktijk les krijgen prettiger vindt dus dit zal ik dan ook in de toekomst gaan doen. Af en toe was het moeilijk te combineren met werk omdat mijn werk best veel verantwoordelijkheden met zich meedraagt. maar al met al het was goed gegaan voor mijn gevoel

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
NCOI Opleidingen

Ik had verwacht dat de training veel meer in de vorm van aan college zou zijn. De docent zend en de cursisten ontvangen.
De nieuwe lesstructuur van de ncoi vind ik verwarrend en was vooraf...
De nieuwe lesstructuur van de ncoi vind ik verwarrend en was vooraf niet (goed) aan de cursisten gecommuniceerd.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Tom

Ik ben zelf administratief medewerker, waarin ik ook veel moet rapporteren naar het management. Hierdoor sloot de module management accounting vrij goed aan met de praktijk.
De module financial...
De module financial accounting was voor mij niet bepaald aansluitend en daardoor ook minder interessant.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback, Tom! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!

Herman

De leraar was zeer deskundig en betrokken. Hij zorgde voor een goede interactie ondanks de beperking van een online training.
De online omgeving en verbinding was niet altijd optimaal. Hier...
De online omgeving en verbinding was niet altijd optimaal. Hier valt nog wat verbetering te halen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dankjewel voor het delen, Herman! Vervelend om te lezen dat je technische problemen ondervond. We nemen dit met ons mee!
NCOI Opleidingen

Zeer goede lesdagen, huiswerk opdrachten mogen wel strenger opgedwongen worden

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is erg fijn om te horen! Bedankt voor je review en deelname.
NCOI Opleidingen

Docenten en lesmateriaal waren goed.
Docenten en lesmateriaal waren goed.
De online omgeving moest ik wel eens uitloggen en opnieuw inloggen om de presentatie te kunnen zien en ik had in het begin wat moeite met de online omgeving in het algemeen .

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Nicole

Erg boeiende opleiding, met mooi interactief studie materiaal. Het heeft mijn intersse in de psychologie alleen maar verder vergroot!

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Nicole. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met...

Stern

Duidelijke opzet van de lessen, praktijk gerichte informatie goed gekoppeld aan theorie om je echt mee te helpen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat goed te horen, Stern. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Jasper

Lesmateriaal is in orde. De boeken zijn over het algemeen duidelijk en alles wordt op tijd verzonden. De docenten verschilden erg qua niveau. Sommige docenten zijn erg goed en enthousiast, andere... Lesmateriaal is in orde. De boeken zijn over het algemeen duidelijk en alles wordt op tijd verzonden. De docenten verschilden erg qua niveau. Sommige docenten zijn erg goed en enthousiast, andere docenten niet. Ik ben totaal niet te spreken over de locaties van de lessen. Ik heb voor iedere module als eerste voorkeur aangegeven dat ik les op locatie wil, op de eerste module na is dit alleen maar online geweest. Daarnaast is contact met NCOI ook lastig en moet je voor veel kleine dingen grote bedragen betalen. Hierin merk je toch dat het echt een salesorganisatie is, en dat is jammer.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen en we kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren... Wat jammer om te lezen over je ervaringen en we kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er door te weinig aanmeldingen het een en ander geschoven moet worden, hierdoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op een bepaalde locatie, online via een virtual classroom of e-learning beschikbaar is. Onze excuses hiervoor. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.