- Bij de locatie waren de dames wc's niet hygenisch (lamp kapot, spoelt slecht door).

- Cases kunnen mogelijk breder opgezet worden.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
NCOI Opleidingen

Goed te doen naast een drukke baan en thuis. Docenten stuk voor stuk behulpzaam. Soms wat twijfels over manier van onderwijs waarbij je bij een herkansing moet betalen en de hoeveelheid verslagen... Goed te doen naast een drukke baan en thuis. Docenten stuk voor stuk behulpzaam. Soms wat twijfels over manier van onderwijs waarbij je bij een herkansing moet betalen en de hoeveelheid verslagen die je moet schrijven ligt wel erg hoog. Meer balans met schriftelijke examens zou ik fijner vinden.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
NCOI...

Lana

Was een interessante en leerzame training!

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is erg fijn om te horen, Lana! Bedankt voor je review en deelname.

Saskia

Goed. Geen op- of aanmerkingen

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je feedback.
NCOI Opleidingen

Prima docent, juiste boeken gekregen, leerzaam cursus. locatie is goed.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.

Cindy

Lesmateriaal is best veel. In de les door docent uitgebreid alles aan bod gekomen. Fijne uitleg en tijd voor de leerlingen.
Op het werk heeft deze opleiding een positief resultaat waardoor ik...
Op het werk heeft deze opleiding een positief resultaat waardoor ik nu de achtergronden en de termen begrijp.
Nu het examen nog, maar ik ga er positief naar toe.
Bedankt!

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren, Cindy! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Bram

Het niveau en betrokkenheid van de docenten is wisselend. Zelf ben ik enorm teleurgesteld dat de opleiding vrijwel aan het einde van mijn traject compleet is omgegooid. Hierdoor heb ik geen keuzevak... Het niveau en betrokkenheid van de docenten is wisselend. Zelf ben ik enorm teleurgesteld dat de opleiding vrijwel aan het einde van mijn traject compleet is omgegooid. Hierdoor heb ik geen keuzevak kunnen kiezen en is het contact met mijn begeleiders voor het afstudeertraject abrupt verbroken.

Erg jammer en onprofessioneel. Dit heb ik ook doorgegeven aan mijn organisatie en daar werd hier ook verbaasd op gereageerd.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dank je wel voor het achterlaten van een review, Bram. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons... Dank je wel voor het achterlaten van een review, Bram. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons deelt!
NCOI Opleidingen

Een waardevolle training met een ervaren docent. Genoeg lesmateriaal en herkenbare praktijkvoorbeelden. Genoeg ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan en van elkaar te leren. Soms veel gericht... Een waardevolle training met een ervaren docent. Genoeg lesmateriaal en herkenbare praktijkvoorbeelden. Genoeg ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan en van elkaar te leren. Soms veel gericht op conflicten/situatie waarin iets niet goed gaat. Tip voor verdere ontwikkeling van de training om ook te focussen op situaties waarin er niet direct iets fout gaat, maar waarin de studenten zouden willen veranderen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen! Verder nemen we je punt van feedback intern met ons mee. Bedankt voor het delen van je feedback.

Jessica

Prima.

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is erg fijn om te horen, Jessica! Bedankt voor je review en deelname.
NCOI Opleidingen

Ik vind echt dat communicatie met docent te lang duurt voor een reactie. Daarnaast wanneer een les gegeven wordt zou fijn zijn als wij PowerPoint gelijk zouden kunnen krijgen. Het duurt meestal paar... Ik vind echt dat communicatie met docent te lang duurt voor een reactie. Daarnaast wanneer een les gegeven wordt zou fijn zijn als wij PowerPoint gelijk zouden kunnen krijgen. Het duurt meestal paar dagen of zelfs helemaal niet.

Reactie NCOI Opleidingen:

We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.