Wessel

De

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons, Wessel.

Evelien

Kleine groep met interactieve praktische opdrachten en leraren met eigen kennis over de stif.
Boek duidelijk

Reactie NCOI Opleidingen:

Dat is erg fijn om te horen, Evelien! Bedankt voor je positieve feedback.
NCOI Opleidingen

Over het algemeen vind ik de duale vorm van studeren van het NCOI prettig.
Over het algemeen vind ik de duale vorm van studeren van het NCOI prettig.
Duaal is pittig en hectisch gezien privé of werk ook wat van je vergt als student, hierin is het fijn dat de NCOI met de student meedenkt en mogelijkheden biedt.
Nadeel vind ik wel het wachten op uitslag of een cijfer, dit duurt erg lang en voor een student. Het wachten op een cijfer gaf mij soms irritatie omdat ik simpelweg niet weet waar ik aan toe ben voordat ik een module werkelijk kan afsluiten en wat maakt dat het starten van een vervolg module dan niet altijd lekker loopt.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je feedback. Fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren. Wat betreft de uitslag of een cijfer nemen we je feedback intern met ons mee ter verbetering van de kwaliteit en... Bedankt voor je feedback. Fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren. Wat betreft de uitslag of een cijfer nemen we je feedback intern met ons mee ter verbetering van de kwaliteit en service.

Artie

Ik vond opleiding zeer leerzaam heb wel veel van bij geleerd, de Docent was ook top had alle geduld om alles goed uit te leggen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te horen, Artie! Bedankt voor je positieve feedback.
NCOI Opleidingen

Ik heb niet echt het gevoel dat ik er iets van opsteek. Ik vind de lessen zeer slecht want er word alleen maar wat verteld en niet echt goed uitgelegd

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de opleiding en je er weinig van opgestoken hebt. We gaan je feedback intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en... Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de opleiding en je er weinig van opgestoken hebt. We gaan je feedback intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service.

Wouter

1) Gebruike boeken van Concept Uitgeefgroep zijn zwaar onvoldoende qua opbouw, structuur, niveau (vergeleken met 'beste in de markt', bijvoorbeeld van Noordhof).
2) Bereikbaarheid en...
2) Bereikbaarheid en beschikbaarheid van STB is onvoldoende in het algemeen. Concreet vb: ik heb een mail ontvangen over mijn afstudeerperiode, met daarin de mogelijkheid de mai te beantwoorden als je behoefte had aan overleg met een STB. Na 3 maanden is er nog geen contact opgenomen.
3) Er wordt een 'trucje'aangeleerd i.p.v. zelfstandig kritisch denken. Onderbouwd de volgorde van deelvragen van een module-opdracht aanpassen leidt tot minpunten.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen. Wat betreft het lesmateriaal zullen we je feedback intern doorzetten naar de desbetreffende afdeling. Verder wat betreft het contact vinden wij het jammer... Wat jammer om te lezen over je ervaringen. Wat betreft het lesmateriaal zullen we je feedback intern doorzetten naar de desbetreffende afdeling. Verder wat betreft het contact vinden wij het jammer dat je met niemand in contact kon komen. Indien er nog contact gewenst is, stuur ons dan even een bericht via een van onze Social Media kanalen. We assisteren je dan graag verder!

Wouter

Het contact met NCOI is zeer slecht te noemen. Er wordt niet gecommuniceerd en er wordt niet terug gebeld. De gevolgde opleiding was in eerste instantie gepland klassikaal, echter zoals zo vaak het... Het contact met NCOI is zeer slecht te noemen. Er wordt niet gecommuniceerd en er wordt niet terug gebeld. De gevolgde opleiding was in eerste instantie gepland klassikaal, echter zoals zo vaak het geval is deze online gegeven. Halverwege de opleiding beek dat ik een verkeerde opleiding aan het volgen was, maar daar is geen actie op ondernomen, krijg ik er geen antwoorden op hoe we dit gaan oplossen. De informatie verstrekking is zeer matig en de opdrachten zijn erg vaag zonder enigen begeleiding. De persoon die de lessen geeft online moet alles zelf aanleveren en bespreken. Uiteindelijkek conclusie is een dikke onvoldoende.

Reactie NCOI Opleidingen:

Het spijt ons te horen dat je niet algeheel tevreden bent over de opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op... Het spijt ons te horen dat je niet algeheel tevreden bent over de opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.

Bonnie

Hele fijne en interessante opleiding met goede ondersteuning en begeleiding!

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren, Bonnie! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Iris

Goede training met een geweldige docent. Iemand met heel veel kennis, alle vragen zijn beantwoord. We hebben een hoop informatie ontvangen, nu aan de slag in de praktijk.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om horen, Iris! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
NCOI Opleidingen

Veelzijdige opleiding met ervaren docenten. Voor werk/privé balans was online omgeving erg prettig. Lesinhoud was van goede kwaliteit en sluit aan bij de beroepspraktijk. Al het materiaal wordt... Veelzijdige opleiding met ervaren docenten. Voor werk/privé balans was online omgeving erg prettig. Lesinhoud was van goede kwaliteit en sluit aan bij de beroepspraktijk. Al het materiaal wordt tijdig thuis geleverd. In de eerste twee fasen van de opleiding draait het vooral om kennis opdoen, in de tweede en derde fase draait het veel meer om het praktisch toepassen van deze kennis.
De opleiding heeft er aan bijgedragen dat ik op mijn werk beter in staat ben om goed onderbouwd advies te geven over proces- en ketenoptimalisatie.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor het delen van je feedback.