De workshop als informatief ervaren. Inhoudelijk sterk. Goede presentatie, ervarenheid spreker wekte veel vertrouwen.
Heeft u verbeterpunten of tips?
Een gezelliger opstelling, maakt meer een groep en is dan makkelijker om elkaar aan te spreken.
Lag niet aan de spreker, meer aan de locatie.
Prettige ervaring, snelle en goede training die ook goed en duidelijk gegeven werd.
Heeft u verbeterpunten of tips?
Geef de volgende keer een kleine routebeschrijving aan op maar ook in de locatie. Er was geen receptioniste dus het was voor sommige zoeken.
De bijeenkomst was niet wat ik er van verwachte en sloot ook niet aan bij de uitnodiging, Dat heb ik ook gecommuniceerd met de heer De Bruine. Ik wil het hier verder bij laten.
Heeft u verbeterpunten of tips?
Ik had gedacht tools in handen te krijgen m.b.t. Hoe als CCR om te gaan met het verplichte kwaliteitsplan WLZ wat naar aanleiding van het kwaliteitskader 2017 wordt geschreven door...
Reactie NCZ:
Dank u wel voor uw reactie. Wij nemen dit zeker mee in onze evaluatie!
Marika Biacsics
Netwerkvoorzitter
Netwerk Cliëntenraden Zorg
Gedreven trainer, deskundig
Tijdsbestek te kort voor te behandelen stof
Tijd aanpassen. Bijv. van 14.00 tot19.00 uur . Buiten files en pauze mogelijk
Geachte heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve feed-back en voor uw verbetertips. Wij gaan deze meenemen bij onze evaluatie!
Marika...
Mijn ervaringen zijn dat de informatie en de lesaanpak die wij gekregen hebben bijzonder goed. Bij onze organisatie past deze precies in het proces.
Heeft u verbeterpunten of tips?
Parkeerplaatsen gewenst en duidelijkheid vooraf over tarieven
Goede spreker, goed geinformeerd
Heeft u verbeterpunten of tips?
Er waren veel onderwerpen zodat er voor de discussie te weinig tijd overbleef, op zich niet erg, de inhoud was meer dan voldoende. goede tips. de ruimte was niet optimaal, niet alle deelnemers...
Zeer goede ervaring vooral met Pieter A. Bruin
Heeft u verbeterpunten of tips?
Hopelijk wordt dit gezien als een positieve bijdrage.
Graag had ik persoonlijk iets meer tijd gehad willen hebben voor enig discussie, met andere leden van clientenraden.
Over hun...
Nvt