Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken
7.4/10

Donders

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Ze werken netjes en zorgvuldig en geven goed advies voor subsidie

Het vakmanschap

Goed werk, vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers

Meer oog voor detail vooraf en iets beter afdekken voor er gewerkt gaat worden

Ik vind dat het hele proces goed verlopen is. Alleen is er niks gezegd over de beluchting van het souterrain, waardoor ik dit niet voor bereid had en de beluchting geblokkeerd was. Dit heeft... Ik vind dat het hele proces goed verlopen is. Alleen is er niks gezegd over de beluchting van het souterrain, waardoor ik dit niet voor bereid had en de beluchting geblokkeerd was. Dit heeft achteraf nog best wat tijd gekost wat ik liever van te voren had geweten.

Schoonmaken na de werkzaamheden had wel beter gemogen of ook beter van te voren wat dingen afdekken, op veel plekken nu cement resten wat er niet meer af gaat.

Wat viel u in positieve zin op?

Het was op de genoemde punten hierboven een prima verlopen proces

Hans van den Berg

Alles

J.Schoemaker

Keurig werk afgeleverd

Dat de 2 werknemers heel goed op elkaar zijn afgestemd

Nienhuis

Niet, ga zo door.

Ik wil Nederland isoleert aanbevelen aan iedereen.

Vriendelijkheid

Wel uitleg geven wat te doen m.b.t. Essent om geld terug te krijgen
die je als klant gespaard heb omdat je al lang bij Essent bent.

ging helemaal prima. Vlot en schoon

nette lui

Gubbels

Geen tips

Denk dat het wel werkt

Wat viel u in positieve zin op?

Personeel netjes en beleefd zijn

van de Ridder

Bekwaam personeel aannemen en offerte direct vastleggen en niet digitaal achteraf

Prijs afspraak niet nagekomen (was 1000 meer) en voegwerk erbarmelijk slecht ook na 2e keer.

Vlotte verkoopbabbel

Er werd netjes gewerkt: de vloer afdekken

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid waarmee het klaar was