Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken
7.4/10

Hou alles in eigenheid hand en geen derde partij betrekken.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Via technisol zal de muur isolatie worden gedaan. Na een maand nog niet gehoord van dit bedrijf. Nu zal nederland isoleert het overnemen en contact opnmen over uitvoer datum en nu hoor ik ook niets!!

reactie/actie vertegenwoordiger

Reactie Nederland Isoleert:

Onze excuses voor de vertraging. Helaas is het ons in de periode voorafgaand aan de bouwvak niet gelukt om een afspraak met u te maken. In deze periode zijn we helaas soms wat drukker om alles voor... Onze excuses voor de vertraging. Helaas is het ons in de periode voorafgaand aan de bouwvak niet gelukt om een afspraak met u te maken. In deze periode zijn we helaas soms wat drukker om alles voor de zomer in orde te maken. Ik beloof u echter dat zodra de bouwvak voorbij is wij zo spoedig mogelijk contact zullen opnemen voor het maken van een afspraak.

Monteurs zich laten schoonmaken op de werkplek en dat opruimen

correcte verkoper duidelijk en behulpzaam werknemers hebben veel zand in het huis gebracht en niet schoongemaakt

duidelijkheid

Scholte

Heb geen tips

Volgens afspraak en correcte medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers werken accuraat en bekijken werk voortijdig alvorens te werk te gaan, en werk weer schoon afleveren.

Reactie Nederland Isoleert:

Bedankt voor uw beoordeling!

Betere communicatie over de uit te voeren werkzaamheden

Het is wel prima uitgevoerd op de ontstane stroomstoring na.
De communicatie was niet helemaal in orde

Vriendelijke monteurs

van Lammeren

Meer zorgvuldige diagnose en uitvoering
Het vooronderzoek was niet goed uitgevoerd.

Niet zorgvuldig met voorbereiding

Daadwerkelijke uitvoering verliep goed

Probeer toch de werkzaamheden op 1 dag te doen

Wat viel u in positieve zin op?

Hoe beleefd en rustig de monteurs hun werkzaamheden uitvoerden met tussentijdse updates.

Jan van der Linden

Ga zo door.

Afspraken worden goed nagekomen, kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden is prima

Wat viel u in positieve zin op?

Geen gedoe, geen gezeur, alles volgens afspraak.

Hans Crezee

Blijf zo door gaan

Alles klopt ze leggen alles goed uit wat wel en wat niet kan top advies

Wat viel u in positieve zin op?

Alles was top van advies tot installatie.

Frank van Leuven

Een bedrijf wat zich echt aan de afspraken houdt

Wat viel u in positieve zin op?

Bedrijf wat netjes haar werk uitvoert