Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken
7.4/10

A. Kalverkamp

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Goede ervaring met het bedrijf, wordt schoon werk geleverd

Werd vlot gewerkt

Theo Reus

Een handleiding voor aanvraag subsidie werd beloofd, maar heb ik nog niet ontvangen.

Doen hun werk goed.

Snel en netjes

Reactie Nederland Isoleert:

Onze excuses. U kunt meer informatie vinden over het aanvragen van de subsidie op https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren . Hier treft u tevens een stappenplan aan met... Onze excuses. U kunt meer informatie vinden over het aanvragen van de subsidie op https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren . Hier treft u tevens een stappenplan aan met instructies voor hoe te werk te gaan.

Geen idee.

Zeer correcte medewerkers.

Wat viel u in positieve zin op?

De beleefdheid van uw medewerkers en hun positieve werkinstelling.

Nvt

omdat het netjes afgewrkt wordt.

alles keurig afgewerkt.

Regel je interne communicatie beter

De werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd maar jullie interne communicatie rammelt aan alle kanten. Ik heb via het internet een dag gepland voor de werkzaamheden, de telefonist wist nergens van. De werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd maar jullie interne communicatie rammelt aan alle kanten. Ik heb via het internet een dag gepland voor de werkzaamheden, de telefonist wist nergens van.

De inspectieploeg zou volgens jullie email maandagmiddag 17 juni langskomen, ik stond om 10.30 uur op het punt de deur uit te gaan toen ze aanbelden. Zij wisten nergens van qua tijdstip.

Dat kan beter!!

Wat viel u in positieve zin op?

de snelheid waarmee de werkzaamheden werden uitgevoerd.

E. Willems

Ga zo door.

Deskundig, snelle en goede service.

Prima personeel.

Yvette

Geen.

Wat viel u in positieve zin op?

De klantvriendelijkheid en netheid van de monteurs

Joost Herman

Professionaliteit en netheid medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

Vooral de snelheid van werken

Geen op of aanmerkingen

Goed advies, veel mogelijkheden, goede producten, kennis van zaken.

Wat viel u in positieve zin op?

De hele transitie is positief ervaren.

De slang knapte. Dat kan gebeuren. Parels op de stoep en in tuin. Half half opgeruimd.

Wat viel u in positieve zin op?

Isolatie adviseur super kundig en veel kennis

Reactie Nederland Isoleert:

We vinden het vervelend om te horen dat er wat dingetjes misgingen bij de uitvoering. Gelukkig heb ik vernomen dat mijn collega van onze klachtenafdeling inmiddels contact met u gehad heeft om een... We vinden het vervelend om te horen dat er wat dingetjes misgingen bij de uitvoering. Gelukkig heb ik vernomen dat mijn collega van onze klachtenafdeling inmiddels contact met u gehad heeft om een passende compensatie aan te bieden. Wij hopen dat dit u inmiddels meer tevreden gesteld heeft.