Nederlandse monteurs sturen
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
Slechte service en totaal geen terug koppeling naar klant.
Wat viel u in positieve zin op?
Xxxxxxccc
Slechte service en totaal geen terug koppeling naar klant.
Xxxxxxccc
Snelle reactie, persoonlijke benadering en advies.
Aardige mensen, eerlijk en hardwerkend.
goed werk geleverd, goed meegedacht, het meeste liep op rolletjes
snelle uitvoering en relatief weinig overlast
Contact, offerte aanvraag, communicatie verliep soepel. prijs vergelijkbaar met concurrenten. Duidelijke info over spouwmuur en toegepaste materialen
Waar gehakt word vallen spaanders, de monteurs hebben hun best gedaan om alles zo goed mogelijk op te ruimen.
Netjes gewerkt⁰
Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Maar de eerste keer is de offerte opeens geannuleerd, zonder te overleggen met ons.
Uiteindelijk hebben beide teams keurig netjes gewerkt.
Goede service - op tijd en duidelijk
Prettig personeel
Mooie praatjes maar de planning kunnen ze nog heel veel op winnen
Monteurs waren binnen drie klok uren klaar
De verkoper die bij ons thuis kwam heeft geen goed werk geleverd. Volgens hem was er sowieso geen kruipruimte bij ons aanwezig , en was verder onderzoek niet nodig. Terwijl bij aanbreng van de...
De monteurs van het installatiebedrijf waren duidelijk in hun communicatie en overlegden e.e.a. met mij op een goede manier. Ze leken serieus over hun werk en keken alles zorgvuldig na.
Omdat alles vlot is verlopen. Was alleen een verkeerde steiger geleverd veel te breed na wat heen en weer gebel ook van onze kant ,is dat goed gekomen.
waren bekwaam