Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken
7.4/10

Geen tips meer

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Alles perfect en goed geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes in de omgang met klanten

Johan pit

Nvt

Ga zo door

Snelle info correcte behandeling en supersnelle plaatsing

Wat viel u in positieve zin op?

Super aardige en beleefde jongens die alles geïnstalleerd hebben keurig netjes gewerkt afgewerkt en opgeruimd

Ik heb zojuist de nota betaald. Ik verwacht een betaalbewijs van U, nodig voor verdere zaken met Essent. Dan is een betaalbewijs nodig.

De meeste zijn al bekend met deze vorm van isolatie

Wat viel u in positieve zin op?

Goede informatie en keurige medewerkers.

Een ander bedrijf zoeken voor installatie van vloerisolatie

Accountmanager van NL Isoleert was een erg prettig persoon met kennis van zaken. Het bedrijf waar de vloerisolatie aan uitbesteed werd, was niet prettig en erg chaotisch met erg slechte communicatie.

Wat viel u in positieve zin op?

De accountmanager van Nederland Isoleert zelf.

Reactie Nederland Isoleert:

We vinden het vervelend om te horen dat u niet te spreken bent over onze onderaannemer. Wij moeten bekennen in brede zin wel een erg goede ervaring met ze te hebben. Als er specifieke aspecten van... We vinden het vervelend om te horen dat u niet te spreken bent over onze onderaannemer. Wij moeten bekennen in brede zin wel een erg goede ervaring met ze te hebben. Als er specifieke aspecten van de uitvoering zijn waar u niet tevreden over bent, en waarvan u denkt dat er achteraf nog iets aan te verbeteren valt dan horen wij dit graag van u. Wij doen graag onze uiterste best om u tot tevreden klant te behouden!

Goede voorlichting, snelle afspraak en keurig werk geleverd.

Wat viel u in positieve zin op?

Keurig personeel die netjes en beleefd zijn en prima werk verrichtte.

H.Smit

Ga zo door

Werken snel en zorg vuldig

Bekwaamheid van de monteurs

Ga zo door

Snel en netjes uitgevoerd door vriendelijke medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

ook fijn dat jullie grotendeels zorgen voor de aanvraag van de subsidie

Reactie Nederland Isoleert:

Hartelijk dankt voor uw feedback. Dit zullen wij zeker doen!

R Cools

Ik heb op een kort termijn een afspraak kunnen maken en de opvolging ging ook erg snel. Na 4 weken is de vloer geïsoleerd op een vlotte nette manier.

Duidelijke uitleg

Goed en duidelijk advies