Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken
7.4/10

Buitelaar

Beter adviseren. Advies bleek zeer onder de maat te zijn. Zetten eigenlijk voet tussen de deur en dan zit je vast aan dit bedrijf. Wat slecht en onprofessioneel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Verkeerde offerte, onuitgevoerd werk, slecht advies, ben zeer ontevreden

Aardige mensen

Reactie Nederland Isoleert:

Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet is verlopen zoals u had gehoopt. Echter is
1 compartiment niet toegankelijk door leidingen. Dit wordt ook in vermindering gebracht. Mijn collega zal hier over contact met u opnemen.

Puck van der Marel

Kijk naar planning, wijze van communicatie en capaciteit

Ik ben zeer ontevreden over de planning en de wijze hoe dat gecommuniceerd wordt. Ik ga hier ook een klacht over indienen

Wat viel u in positieve zin op?

de monteurs hebben goed hun best gedaan

Reactie Nederland Isoleert:

Betere communicatie en betere planning.kijken hoe lang een klus duurt zodat er Tijd genoeg is om het afte maken of er te beginnen

Komen afspraken niet na

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van het personeel dat de isolatie kwam doen en die het puin weg kwam halen

Reactie Nederland Isoleert:

Geen dingen beloven die niet waar te maken zijn.

Slecht service en communicatie. De afspraak is al 4x verzet zonder enig resultaat. Klus is niet duidelijk en onderaannemer kan niet aan de slag. Meerdere vrije dagen voor niks opgenomen!

Nog niets

Reactie Nederland Isoleert:

Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet is verlopen zoals u had gehoopt. Wij doen onze uiterste best om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals ik uit de gegevens... Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet is verlopen zoals u had gehoopt. Wij doen onze uiterste best om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals ik uit de gegevens kan opmaken zijn de werkzaamheden helemaal afgerond en hopen we dat u naar alle tevredenheid kan genieten van de isolatie. Hoe het bij u is gelopen nemen we mee ter verbetering van onze diensten.

goede informatie

Reactie Nederland Isoleert:

Hartelijk bedankt voor u goede beoordeling.

Kuijer

Hele goede adviezen

Wat viel u in positieve zin op?

Ze gaan net nes tewerk alles klaar netjes opgeruimd

Reactie Nederland Isoleert:

Hartelijk bedankt voor u goede beoordeling.

Géén

Duidelijke informatie

Reactie Nederland Isoleert:

Bedankt voor u goede beoordeling en dat u voor Nederland Isoleert heeft gekozen.

Van Lent

Wij hebben de offerte direct bij de verkoper al akkoord gegeven, maar wij werden niet gebeld voor een afspraak. Ik heb dus zelf moeten bellen om een afspraak te maken. Dat is wel een gemiste kans.

Vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg en eerlijk advies. Leverdatum vriendelijk personeel en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk vrolijk personeel en doordat essent erachter zit, toch gevoel dat het een betrouwbare partner is.

Sterenburg

??

omdat het gekoppeld is aan essent,en daar ben ik al jaren tot tevredenheid bij.

vriendelijke monteurs

Reactie Nederland Isoleert:

Bedankt voor uw beoordeling.

John van Uffelen

Installatie zelf in de hand houden ipv door derde. Of veel beter informeren over verwachte planning. Nu veel te lang stil en onduidelijk geweest!

Offerte traject verliep voorspoedig, daarna word je weinig geïnformeerd en voordat het daadwerkelijk uitgevoerd word, ben je 4 maanden verder!

Wat viel u in positieve zin op?

Ferry traject snel en duidelijk

Reactie Nederland Isoleert:

Onze excuses dat u het zo heeft ervaren. We doen ons uiterste best om onze diensten verbeteren. Nogmaals excuses voor alle ongemak.