Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken
7.4/10

M. Peereboom

Reageer op klachtmails en neem mensen serieus. Zorg ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van afspraken zodat ik niet aan de telefoon te horen krijg (als de afspraak voor de derde keer wordt... Reageer op klachtmails en neem mensen serieus. Zorg ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van afspraken zodat ik niet aan de telefoon te horen krijg (als de afspraak voor de derde keer wordt afgezegd) dat ik er niets voor hoef om te gooien in mijn planning omdat ik niet thuis hoef te zijn tijdens de werkzaamheden terwijl in de mail andere informatie staat. Al met al met ik 4x verlof moeten opnemen voor afspraken die niet doorgingen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

De service is beneden alle peil. Mijn gemaakte afspraak is 4x verzet, er wordt niet op mails gereageerd en als er dan uiteindelijk iemand voor de deur staat is de opdracht niet juist doorgegeven en... De service is beneden alle peil. Mijn gemaakte afspraak is 4x verzet, er wordt niet op mails gereageerd en als er dan uiteindelijk iemand voor de deur staat is de opdracht niet juist doorgegeven en hebben zij niet de juiste materialen bij zich. Uitvoering van de werkzaamheden is uiteindelijk tot stand gekomen door direct contact met de onderaannemer.

De onderaannemer.
De onderaannemer.
De medewerkers die steeds de afspraken telefonisch hebben moeten afzeggen hebben vrijwel allemaal erg hun best gedaan om een oplossing te bieden voor het ongemak. Zij kunnen er verder niets aan doen, maar moeten wel de boodschap brengen.

Reactie Nederland Isoleert:

Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet is verlopen zoals u had gehoopt. Wij doen onze uiterste best om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals ik uit de gegevens... Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet is verlopen zoals u had gehoopt. Wij doen onze uiterste best om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals ik uit de gegevens kan opmaken zijn de werkzaamheden helemaal afgerond en hopen we dat u naar alle tevredenheid kan genieten van de isolatie. Hoe het bij u is gelopen nemen we mee ter verbetering van onze diensten.

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid en duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren

Hilgersom

We hadden een prijsafspraak, echter kregen we een andere rekening. Dit is snel hersteld, maar tip hier is zorgvuldigere administratie

Goede service, werken netjes

Wat viel u in positieve zin op?

Prettig adviesgesprek en goede bereikbaarheid van de adviseur

Reactie Nederland Isoleert:

Fijn om te horen dat het snel opgelost is. U tip nemen we zeker mee. Hartelijk bedankt dat u voor Nederland isoleert heeft gekozen.

X

X

A. Roijmans

tot nog toe goed

Wat viel u in positieve zin op?

komen de afspraken tot nog toe goed na

Reactie Nederland Isoleert:

Hartelijk bedankt voor u goede beoordeling.

Silvio

Zo doorgaan

Men heeft zeer goede werkzaamheden geleverd

Zeer vriendelijk

Reactie Nederland Isoleert:

Hartelijk bedankt voor u goede beoordeling. Bedankt dat u voor Nederland Isoleert heeft gekozen.

Niet

Eigenlijk zijn jullie te vroeg met deze vragen,doe het 6 maanden later dan kunnen we als nieuwe gebruikers het beter inschatten.

Gewoon lekker bezig

Hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling.

Stuur mensen die Nederlands kunnen spreken, kwaliteit kunnen/willen leveren.

Zeer slechte kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden.

Helpdesk was erg behulpzaam

Reactie Nederland Isoleert:

Bedankt voor uw recensie, we zullen dit zeker mee nemen.

Niet onder aanbesteden, of als je dat doet: ze;lf de communicatie blijven doen. Nu verleggen jullie de problemen daarmee naar de klant.

afspraken nakomen, minder onder aanbesteden en dan de communicatie sores bij de klant neerleggen

Wat viel u in positieve zin op?

de monteurs is niks op aan te merken (behalve dan wellicht peuken iet langs het huis weggooien maar in een asbak..)

Reactie Nederland Isoleert:

Onze excuses voor het miscommunicatie maar gelukkig is het opgelost. We doen ons uiterste best om alle klanten zo goed mogelijk te helpen. Nogmaals excuses hier voor.

Bekwaamheid als leek niet te beoordelen. Wel handig als vooraf verteld wordt welke stofoverlast dit geeft zodat er spullen uit deze zone gehaald wordt.

Voorlichting prima maar het komt allemaal wat gehaast over, waarschijnlijk door de drukte.

Wat viel u in positieve zin op?

Niets had niet anders verwacht.

Reactie Nederland Isoleert:

Bedankt voor uw review, we zouden er zeker rekening mee houden. Bedankt dat u voor Nederland isoleert heeft gekozen.