Communicatie kan beter
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
Goed werk geleverd.
Wat viel u in positieve zin op?
De advisering.
Goed werk geleverd.
De advisering.
Goede en snelle service. Justin kwam binnen een week al langs om alles te bespreken. Daarna ook vrij snel kon het uitgevoerd worden. Ook vriendelijke heren die mijn muren hebben geïsoleerd.
Vriendelijk en snel geregeld
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw vertrouwen in Nederland Isoleert.
Tevreden over contact en uitvoering van de werkzaamheden
Goede service, prima medewerkers
Goede uitleg/service en natuurlijk de kwaliteit
professioneel/ service / klantvriendelijk
Aardige mannen en werken netjes
De hele werk wijze
Goede (schone) oplossing, goed advies en relatief korte levertijd.
Ondanks groot aantal m2 de klus toch in 1 dag geklaard
Werken snel en netjes. Direct bij opname van de werkzaamheden een offerte en ook het inplannen van het karwei ging snel en vlekkeloos.
Snel en vakkundig
Ik zou dit bedrijf nooit aanbevelen omdat de communicatie vreselijk slecht is en ze ons drie maanden lang hebben laten wachten op afwerking van de werkzaamheden, zonder contact op te nemen en zonder...
Niks
Ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, maar minder over de communicatie mbt de planning
uitgevoerde werkzaamheden
Voorgespiegelde besparing lijkt lang niet te worden gehaald.
Vriendelijke monteurs die zonder morren lastig werk onder de vloer verrichtten