Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken
7.4/10

Niet isoleren als het hard waait en regent, zijn bij de buren de boel aan het schoonmaken jammer

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

vriendelijke mensen , maar de weersomstandigheden waren slecht .hierdoor heel veel troep en vuil aan ramen en kozijnen

zie boven

Bij het aanbrengen van de muurisolatie is erg veel vuil achtergebleven rondom het huis. Restanten van het boren en zeer vervuilde ramen en zonwering. Bij het boren zou een afzuiging wenselijk zijn.

Goede voorlichting vooraf.

De Jong

Ga zo door

Prima voorlichting en netjes gewerkt

klantvriendelijkheid

Reactie Nederland Isoleert:

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw vertrouwen in Nederland Isoleert.

Anita

Zie boven

er is mij gezegd dat electriciens gewoon nog in de kruipruimte hun werk kunnen doen. Dat is echter niet toegestaan volgens hun richtlijnen. Dat horen jullie erbij te zeggen.

Wat viel u in positieve zin op?

snelheid bij contact en aflevering.

S

Neem alles mee laat buiten geen afval liggen

Wat viel u in positieve zin op?

Geen idee was zelf niet thuis

Jan

Vertrouwd ze leveren correct werk en worden aanbevolen door Essent

Wat viel u in positieve zin op?

De medewerkers stonden open voor vragen en legde het antwoord goed uit

Ook als je kiest om maar 1 isolatievorm uit te voeren, zou ik het prettig vinden om hulp te krijgen bij de aanvraag van de subsidie. Het is toch wel erg zoeken op internet om het formulier te... Ook als je kiest om maar 1 isolatievorm uit te voeren, zou ik het prettig vinden om hulp te krijgen bij de aanvraag van de subsidie. Het is toch wel erg zoeken op internet om het formulier te vinden. Kan de subsidie ook pas m.i.v. 23 januari aanvragen. Hoop dat het lukt.

Het gesprek met isolatiedeskundige was zeer informatief en duidelijk. Vervolgens is de gekozen isolatie binnen enkele weken uitgevoerd.

nakomen van afspraken

Reactie Nederland Isoleert:

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor uw vertrouwen in Nederland Isoleert.

Bas van Wijk

Zorg dat je interne communicatie verbeterd en zorg voor voldoende kennis in huis alsmede klantvriendelijke medewerkers

Alles wat er fout kon gaan is fout gegaan en tot op heden niet opgelost

Niets

Reactie Nederland Isoleert:

Wij vinden het erg vervelend dat het niet gegaan is zoals het hoort. Wij doen ons best om het zo spoedig mogelijk bij u op te lossen. Wat er in het systeem terug te vinden is dat er een afspraak... Wij vinden het erg vervelend dat het niet gegaan is zoals het hoort. Wij doen ons best om het zo spoedig mogelijk bij u op te lossen. Wat er in het systeem terug te vinden is dat er een afspraak gepland staat met u om de muur verder te isoleren.

Na afloop alles ietsje beter nalopen ivm stof door het boren in de garagemuur.

Goede uitleg, snel gerealiseerd door vrindelijke vakmensen.

Wat viel u in positieve zin op?

Marius 1 en Marius 2, beide installatiemonteurs verdienen een dikke pluim.

Reactie Nederland Isoleert:

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. De feedback die u heeft gegeven nemen we mee. Bedankt voor uw vertrouwen in Nederland Isoleert.

Vakkundig werk hebben ze afgeleverd

Erg goede service

Reactie Nederland Isoleert:

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor uw vertrouwen in Nederland Isoleert.