Jano Hogebrug

Desiree Dijkstra

Het was heel prettig om hier in te stappen en het heeft me ook zeker geholpen. maar toen er wat twijfel kwam en andere vraagtekens voelde ik me erg alleen erin staan en dat is juist het punt waar... Het was heel prettig om hier in te stappen en het heeft me ook zeker geholpen. maar toen er wat twijfel kwam en andere vraagtekens voelde ik me erg alleen erin staan en dat is juist het punt waar hulp het hardste nodig is. Ik ben er toen mee gestopt omdat het niet meer goed aanvoelde. Een coach zou hierin door mogen vragen en prikkelen zodat terugtrekken, wat vaak voor veel mensen en dus ook door mij, een makkelijkere beweging is dan doorgaan voorkomen kan worden. De aanbeveling die ik hieronder ga doen is dus ook Nee. Dat is niet voor het dieet zelf want dat is nog steeds een heel fijne leidraad voor me, maar wel voor de coaching die erbij aangeboden werd. Voor mij was het helaas niet het goede.

Beschrijf uw ervaring in een regel

In het begin heel fijn daarna iets minder.

Marian van Diemen

Goede begeleiding, en oplossingen.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Het persoonlijk programma werkt echt, heel duidelijk, top.

Rianne

Een fijne begeleiding tijdens al fases van het afvallen. En fijn om steeds meer en beter te begrijpen wat eten met je lichaam en geest doet.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ik ben mooi, geleidelijk afgevallen en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld!

K. T.

Goeie coaching, veel kennis van zaken en meestal krijg ik antwoord op mijn vragen. Als ik weet waarom ik iets doe, blijf ik gemotiveerd om op te letten zodat ik eens het gewicht eraf is niet zou... Goeie coaching, veel kennis van zaken en meestal krijg ik antwoord op mijn vragen. Als ik weet waarom ik iets doe, blijf ik gemotiveerd om op te letten zodat ik eens het gewicht eraf is niet zou hervallen in te veel snelle koolhydraten. Grootste pluspunt zijn wellicht de kennis van nodig hoeveelheid eiwitten en vetten voor voldoende verzadiging, wat ik nu weet voor de komende jaren. Mijn klachten werden niet geminimaliseerd en zijn niet opgelost, maar we konden samen wel aan een goede verbetering werken, waarvoor dank!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goed programma waardoor je trek in snelle koolhydraten effectief verdwijnt. Wel een streng regime, voor mij moeilijk vol te houden op lange termijn in combinatie met mijn ingrijpende klachten.... Goed programma waardoor je trek in snelle koolhydraten effectief verdwijnt. Wel een streng regime, voor mij moeilijk vol te houden op lange termijn in combinatie met mijn ingrijpende klachten. Daarom maakte ik het voor mezelf realistisch door na enkele maanden wat pure chocolade en gezouten pinda’s toe te voegen. Gewicht gaat er bij mij traag af ondanks zeer veel inspanningen maar had ik geen slapeloosheid en enkel overgewicht dan was het er met dit plan af gevlogen! Ik zit nu in fase 3 en heb ondertussen een evenwicht gevonden.

Van der Starre

De opbouw van het programma is goed,Krijg goeie tips en de afspraak die je met ze maakt wordt goed nagekomen

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ben erg tevreden over behaalde resultaat:)

Yvonne

Het kookboek vind ik een goed initiatief. Er wordt in mijn optiek veel ruchtbaarheid aan gegeven, wat op mij commercieel overkomt.
De meetings zijn veel gericht op de info uit het boek, die op...
De meetings zijn veel gericht op de info uit het boek, die op zichzelf al duidelijk is. Er is wel ruimte om meer verdiepende vragen te stellen.

Duidelijke informatie

Beste Yvonne,
Beste Yvonne,
Had je zelf vragen over het programma? Natuurlijk kunnen we daar in de consulten op in gaan. En v.w.b. het kookboek, klanten hebben daar vaak om gevraagd en het is voor ons een spannend en kapitaalintensief project . Dus je kunt je misschien voorstellen dat we daar wat meer ruchtbaarheid aan geven.
Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn

Angelique

Na jaren rommelen met dieten aankomen en veel pijn in mijn lijf. In juli 2021 begonnen met mijn nieuwe leven..nu 19 kilo afgevallen mijn lijf komt weer terug naar hoe het was. Geen pijn meer voel me... Na jaren rommelen met dieten aankomen en veel pijn in mijn lijf. In juli 2021 begonnen met mijn nieuwe leven..nu 19 kilo afgevallen mijn lijf komt weer terug naar hoe het was. Geen pijn meer voel me happy gemotiveerd en gezond. Nog 17 kilo te gaan. En met steun van Pantea gaat me dat zeker lukken. Nooit meer terug!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Eindelijk voor mij de oplossing

Karin

Prima, 10 kilo afgevallen

Dankjewel Karin!
Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn

Iris

Binnen een week na de start van mijn plan voelde ik me al zo veel beter. Het was even puzzelen met de gerechten, maar als het eenmaal in je systeem zit gaat het prima. Mijn gezin eet nu ook (deels)... Binnen een week na de start van mijn plan voelde ik me al zo veel beter. Het was even puzzelen met de gerechten, maar als het eenmaal in je systeem zit gaat het prima. Mijn gezin eet nu ook (deels) mee, ze zijn dol op mijn kikkererwtenpannenkoeken :-). Ik ben nu drie maanden bezig en 12 kilo afgevallen.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Meer energie en minder gewicht. Zonder honger.

Reactie Nederland Slank:

Dankjewel Iris, fijn dat we je hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn