Gerrie Zwanenburg

Prettig

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goed doordachte induviduele begeleiding.

Jorg

Goede begeleiding maar je moet het uiteindelijk zelf doen…. Wel eenmalig hoop geld , soms deels terug te krijgen van zorgverzekeraar maar gezondheid is belangrijkste !

-23 kgs and still counting

Marielle Ruitenberg

Fijn bedrijf met behulpzame medewerkers.

Een verrassende ervaring

Jet van Koten

Super begeleiding!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Directe en goede ondersteuning en begeleiding

Reactie Nederland Slank:

Dankjewel Jet, Leuk dat je de begeleiding zo op prijs stelt!
Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn

Mar

Gedreven mensen met een missie

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ik voel me nog steeds super fit en ben maar 2 kg zwaarder dan mijn streefgewicht.

Do

(Bewerkt)

Resultaatgerichte begeleiding, professionele mensen en een goed plan

Ik ben al 10 jaar op mijn streefgewicht

Schipper

De intake was erg onproffesioneel en slecht met Liesbeth. Het is dat wij via een kennis hierover hadden gehoord anders waren wij hierdoor niet met Nederland slank in zee gegaan.

Mijn...

Mijn vriend heeft 3 maal een ander eetschema opgestuurd gekregen. Zelf kon ik tegen meerdere producten niet die op de lijst stonden.

Pantea is wel een fijn persoon, luistert naar je en geeft je adviezen.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Deze eet stijl is niet vol te houden. Ik ben er en paar kilo's van afgevallen maar ik voelde mij de hele periode erg slecht.

Beste Inger,
Wat vervelend dat een administratieve omstandigheid een wat rommelige start voor je vriend gaf.
Beste Inger,
V.w.b. je intake: We staan altijd open voor feedback, zou je ons willen laten weten wat je hebt ervaren?
Dan kunnen we daar in de toekomst aan werken.
We hebben voor jou een begeleider gekozen waar je goed mee overweg zou kunnen en we zijn dan ook blij dat je dat zo hebt ervaren.
Met vriendelijke groet, Pantea

Trudy

Mijn ervaring met en de feedback van de oprichtster ernaar ik al negatief.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Mijn ervaring met het product is positief.

Beste Trudy,
Beste Trudy,
We nemen feedback serieus en zoeken meteen naar een andere begeleider als dat beter werkt. Liesbeth is zich ervan bewust dat haar directe communicatie de een meer dan de ander aanspreekt.
Juist omdat het met Liesbeth niet helemaal klikte heb ik je begeleiding opgepakt en in mijn ervaring hebben we een prettige samenwerking gehad. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn

Helene

Professionele begeleiding op een persoonlijke, no-nonsense en resultaatgerichte manier. Top!

Beschrijf uw ervaring in een regel

2 januari gestart. Inmiddels 8 kilo lichter en voel ik me veel fitter. Trots en weer blij met mijn lichaam!

N Kwok

Heel berkenbaar en ik ontvang iedere week interessante artikelen die op gezond dieet betrekking hebben.

Beschrijf uw ervaring in een regel

geweldige support van Lies en haar collega's.